Daily Express yazdı  'Güvenli tatil için Türkiye'ye gidin'

İngiltere'nin önde gelen basın kuruluşlarından Daily Express Gazetesi, 10 Nisan'da başlayacak Paskalya tatilini yurtdışında geçirmek isteyenlere korona virüsü tehdidi olmayan Türkiye'yi önermesi Fethiyeli turizmciler tarafından olumlu karşılandı. 

  • 1004
Daily Express yazdı  'Güvenli tatil için Türkiye'ye gidin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İngiltere’nin önde gelen basın kuruluşlarından Daily Express Gazetesi, 10 Nisan’da başlayacak Paskalya tatilini yurtdışında geçirmek isteyenlere korona virüsü tehdidi olmayan Türkiye’yi önermesi Fethiyeli turizmciler tarafından olumlu karşılandı. 

Gazetenin yeni tip korona virüsü (Kovid-19) tehdidi açısından tatil için güvenli ülkeler arasında Türkiye’yi göstermesi ve Ölüdeniz fotoğrafı kullanması Fethiye ve Muğla’daki turizmcileri sevindirdi. TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, “İngilizler yıllardır tatil için Türkiye’yi tercih ediyor. Bu çok olumlu bir haber. Fethiye ve bölgede pek çok İngiliz yaşıyor. Eşi İngiliz olan pek çok dostumuz bulunuyor. İngilizler, Paskalya tatilini önemsiyor. Bu dönemde tesislerimizin önemli bir bölümü sezonu açacaklardır. Alınan tedbirlerle bu virüs bölgemizde ve ülkemizde bulunmuyor. Sezona İngiliz turistlerle girmek açısından bu haberi önemsiyoruz” dedi. 

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay da “İngiliz gazetenin tatil için Türkiye’yi göstermesi oldukça olumlu. Hükümetimiz bu virüsün önlenmesi için hava alanında başlayan önemli tedbirler aldı. Nisan ayından itibaren de havaların ısınması ile birlikte sıkıntı kalmayacak. Sıcak ortamda yaşayamayan bir virüs olduğu için bölgemizde bulunmayacaktır. Fethiye bölgesine en çok İngiliz turist gelmektedir. Paskalya tatilinde de sezonun öncü turistleri olarak İngiliz misafirlerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Korona virüsü için riskli bir ülke değiliz. Risk teşkil etmeyen bir bölgede bulunuyoruz” dedi. 

FETOB Başkanı Bülent Uysal da “İngilizler, Fethiye ve bölgemizi yıllardır tercih etmektedir. Bizler kadar Fethiye’yi tanıyorlar. Sezona Paskalya tatillerini Fethiye’de geçirecek İngilizlerle başlayacak olmak çok iyidir” ifadelerini kullandı. 

  
 

Daily Express yazdı  'Güvenli tatil için Türkiye'ye gidin'
Daily Express yazdı  'Güvenli tatil için Türkiye'ye gidin'

Bakmadan Geçme