ÇYDD'DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından yeni sezona merhaba etkinliği düzenlendi. Dernek terasında yapılan etkinlikte bol bol sohbet edilerek okunan kitaplar hakkında istişare yapıldı.

  • 743
ÇYDD'DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye Şubesi, dernek taraşında düzenlenen programla yeni sezona merhaba dedi. Sohbet eşliğinde geçen etkinlikte ÇYDD Başkanı Canan İzmirli açıklamalarda bulundu. 

KİTAP OKUMAYA YÖNLENDİRMEK AMACIYLA BİR KULÜP KURDUK
Canan İzmirli  yaptığı açıklamada,’’ Öğrencilerimizi ve üyelerimizi daha çok kitap okumaya daha çok yönlendirmek amacıyla bir kulüp kurduk, çok ilgi gördü. İlk eser olarak Zülfü Livaneli’nin eseri olan Balıkçı ve oğlunu okudum. Hepimiz etkilendik. Üzerinde konuştuk. Daha sonra Yakup Kadir Karaosmanoğlundan Yaban’ı okuduk. Ondan da çok etkilendik. Sonra şöyle bir karar aldık. Okuduğumuz yazarlar bir Türk yazar olsun, bir yabancı yazar olsun dedik. Bugün tatil sonrası ilk buluşmamız. Tatilden önce kararlaştırmış olduğumuz Mitch Albom’un Öğretmenim Mori’yle Salı Buluşmaları kitabını okuduk, tatilde. Bugünde kitap hakkında konuşacağız. Kitap çok ilginç. Rusya Birleşik Devletlerinde yılın en çok satılan kitapları arasında, aslında bu bir bilgelik kitabı. Çünkü hasta yatağında yatmakta olan bir profesörün bir öğrencisiyle içtenlikle yaptığı bilge dolu konuşmalarını anlatılıyor. Bugün bu kitabı üzerinde konuşacağız. Ayrıca önümüzdeki buluşmada da ki onun tarihi belli değil ki sizleri haberdar ederiz. Adalet Ağaoğlu’nun Fikrimin İnce Gülü kitabını okuyup onun üzerinden konuşacağız. Özellikle öğrencilerimizin katılması çok hoşumuza gidiyor. Arkadaşlarımız bu konuda çok heyecanlı geliyor. Mesela arkadaşımız bugün yeni katılmış ve çok heyecanlı. Çağdaş yaşamın farkı olsun dedik ve okumanın, öğrenmenin önemini uygulamak adına böyle bir girişimde bulunduk’’ dedi.
ÇYDD'DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİÇYDD'DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ

Bakmadan Geçme