Cura ''Şerefli Türk askerinin yanındayız''

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle Fırat'ın doğusunda başlayan Barış Pınarı Harekatı hakkında basın açıklaması yaptı.

  • 5967
Cura ''Şerefli Türk askerinin yanındayız''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini kaydeden MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Barış Pınarı Harekatını destekliyoruz. Bedenimizle, başımızla, gövdemizle şerefli Türk askerinin yanındayız. Burada iki ordu mücadele etmektedir. Birisi gaza, diğeri dua ordusudur. Türk askeri orada gaza ordusu, şerefli Türk Milleti de duaları ile onlarla birliktedir” dedi. 

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura açıklamasında, “Bildiğiniz gibi Barış Pınarı Harekatı, 3 gün önce başladı. Bu harekat Suriye sınırımızın güvenliği ile alakalı. Suriye topraklarının güvenliği, Türkiye’nin toprak bütünlüğünün güvenliği ile ilgilidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Barış Pınarı Harekatını destekliyoruz. Bedenimizle, başımızla, gövdemizle şerefli Türk askerinin yanındayız. Burada iki ordu mücadele etmektedir. Birisi gaza, diğeri dua ordusudur. Türk askeri orada gaza ordusu, şerefli Türk Milleti de duaları ile onlarla birliktedir. Suriye tezkeresini HDP dışındaki partilerin onaylamış olması; savunma noktasında Türkiye birlikteliğinin sağlandığının göstergesidir. Bu olay Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücüler olarak memnun etmektedir. ‘Eğer bugün biz ölmezsek, yarın millet ölecektir’ bu Kürşat’ın sözüdür. Dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ demiştir. O gün, bugündür. Öleceksek şerefimizle ölelim. Ya beka, ya bela diyoruz. Allah’ın izniyle şerefli Türk askeri buradan alnının akı ile çıkacaktır. Biliyorsunuz ki Türklerde savaş, düğündür. Şerefli askerlerimiz biz düğünden sonra gerekeni konuşacağız diyor” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

Bakmadan Geçme