CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK

Fethiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümü Kaymakam Eyüp Fırat ve protokol üyelerinin tebrikleri kabul etmesiyle gerçekleştirildi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleşen törende konuşan Kaymakam Fırat, 'Bugün burada devletimizin en büyük gününü kutlamak için toplandık. Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutlamak için toplandık, hepimize kutlu olsun' dedi.

  • 744
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü Fethiye’de de gururla kutlandı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’ndaki törende Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Sedat Karabay, Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker tebrikleri kabul etti. Törene; İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ahmet Öztürk, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin, daire amirleri belediye meclis üyeleri ve STK temsilcileri katıldılar. 

Törende saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı program sunucusu Muammer Şahin tarafından okundu. Öğrenciler Nur Özdemir ile İsmet Ege Baskak da günün anlam ve önemi ile ilgili olarak şiirler okudular.   

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, “Bugün burada devletimizin en büyük gününü kutlamak için toplandık. Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutlamak için toplandık, hepimize kutlu olsun. Bugün bu meydandayız peki bugünlere nasıl ve nerelerden geldik. Kıtlıklardan dolup dolup boşalan kışlalardan geldik bu meydana. Kanlı Yemen’den yiğitlerin harman gibi savrulduğu Cezayir'den, Galiçya'dan, Kafkasya'dan, Çanakkale'den… Ve tabi ki kahraman Kazan'dan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden, Özel Harekât'ın önünden, Gazi Meclisin önünden geldik bu meydana… Düşmanla, hainle, namertle, boğuşa boğuşa geldik bu meydana… Velhasıl bu vatan kimin sorusuna en güzel cevabı vererek geldik bu meydana” dedi. 

KAYMAKAM FIRAT’TAN GENÇLERE MESAJ 
Konuşmasını sürdüren Kaymakam Fırat, “Sevgili gençler millet olarak 97 yılda önemli işler yaptık ama 15 Temmuz’da gördük ki biz ilerlemezsek, biz yükselmezsek yerimizde durmamıza dahi müsaade etmeyecekler. Bu millet mazlumun yanında yer aldıkça zalimlerin hedefi olmaya devam edecek. 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü eliyle başaramadıklarını, Allah korusun yarın başka bir ihanet şebekesiyle deneyecekler. Biz çalışacağız, biz gayret edeceğiz, biz uyanık olacağız, bir 15 Temmuz daha yaşanmasına müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin geleceği siz sevgili gençleri en kalbi duygularla selamlıyor, necip milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. 


 

CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK
CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK
CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK
CUMHURİYETİ GURURLA KUTLADIK

Bakmadan Geçme