CUMHURİYET TIR'I FETHİYE'YE GELİYOR

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türk Ulusunun Kurtarıcısı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100. yılı ve ADD nin kuruluşunun 30. yılı nedeniyle Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi tarafından hazırlanan projeyle yola çıkan Cumhuriyet Tır'ı Fethiye'ye geliyor.

  • 2614
CUMHURİYET TIR'I  FETHİYE'YE  GELİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Tır’ı  20-21-22-23 Temmuz 2019'da Fethiye’de olacak. Tır içerisinde Atatürk, Cumhuriyet ve devrimlerle ilgili sergilerin, İstiklal Madalyası'ndan, 10.Yıl madalyasına orijinal objelerin, Türkiye'de ve dünyada basılmış Atatürk'le ilgili yayınlardan oluşan basılı malzemeler ve panolar yer almakta. 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 11:00 de  yapılacak açılış törenine  Fethiye’de yaşayan tüm vatandaşlar davet edildi.

Cumhuriyet Tır’ı  ile ilgili açıklamada bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi başkanı Nursel Türetken “Atatürk Düşünce Derneği genel merkezimizin projesi olan Cumhuriyet Tır’ı Fethiye’mize geliyor. Bu hafta sonu 20 Temmuz  Cumartesi  günü Fethiyelilerle buluşacak olan Cumhuriyet Tır’ı Uğur Mumcu Parkının girişine park edecek.  Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş savaşımızı dolu dolu yaşamak isteyen herkesin Cumhuriyet Tır’ını ziyaret etmesini  öneriyorum.  Cumhuriyet Tır’ı 4 gün boyunca halkımıza açık olacak. 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 11:00 de  yapılacak açılış törenine  Fethiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme