Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.

  • 5561
Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki resmi kurumların yer aldığı turnuva geçtiğimiz hafta Değirmenbaşı’nda bulunan Sentetik Sahada başlamış ve hafta boyunca çekişmeli maçlara sahne olmuştu. Turnuvanın finalinde Fethiye Adliyesi ile Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği takımları karşı karşıya geldi. Maçta her iki devrede de gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına gidildi. Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği oyuncuları 3 penaltı atışını gole çevirirken, turnuvanın gol kralı olan Cumhuriyet Savcısı Burhan Şahin Kaya penaltı atışından yararlanamadı. 

Maç sonunda Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği oyuncuları büyük bir sevinç yaşadılar. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit’in yer aldığı ödül töreninde ilk olarak 11 golle turnuvanın gol kralı olan Cumhuriyet Savcısı Burhan Şahin Kaya kupası Fethiye Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçutarafından takdim edildi. Turnuvayı dördüncü olarak tamamlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kupası İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel tarafından takdim edilirken, üçüncü olan Devlet Hastanesi takımına Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, ikinci olan Fethiye Adliyesi takımına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve şampiyon olan Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği takımın kupası ve madalyalarını da Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner sundu. 

Kaymakam Şahiner yaptığı açıklamada, “En önemli bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu kapsamda Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz işbirliğinde1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası turnuvasını düzenledik. Yaklaşık 10 veya 15 yıldır bu organizasyonun düzenlenmediğini öğrendik. 21 takımımız kupa için mücadele etti” ifadelerini kullandı. 


 

Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin
Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin
Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin
Cumhuriyet Kupası, Baro Temsilciliğinin

Bakmadan Geçme