Cumhuriyet kadınları Fethiye şubesinden fesh kararı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinden fesh kararı geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinin fesh kararı aldıklarını belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, 'Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi olarak önümüzde ki günlerde olağan üstü genel kongre kurumuna gidip derneğimizi feshetme kararı aldık' dedi.

  • 1560
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cumhuriyet kadınları Fethiye şubesinden fesh kararı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FESHETME KARARI ALDIK
Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi olarak feshetme kararı aldıklarını vurgulayan Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi olarak önümüzde ki günlerde olağan üstü genel kongre kurumuna gidip derneğimizi feshetme kararı aldık. Çünkü biz kurumsal bir kimliğiz, öyle bir açıklama geldiğinde” hadi ben istifa ediyorum” demek sadece şovmenlik olurdu bize göre. Sorumlu olduğumuz yerler vardı bu anlamda bu açıklamanın olduğu günden bu yana genel merkezi diğer şubelerle sürekli olarak konuştuk, yazıştık derdimizi anlatmaya çalıştık. Neyin yanlış olduğunu, dernek olarak neler yapmamız gerektiğini kendi aklımızın yettiği kadar anlattık ama son geldiğimiz nokta da genel merkezin tavrında herhangi bir değişiklik olmayacağına inandık. Bazı şubeler fes veya istifa kararına gidiyorlar hepsi, bu da bizim tepkimiz elimizden gelen bu ama biz şuna inanıyoruz başka platformlarda yine aynı şekilde çalışırız diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

PROJELERİMİZ VAR
Ekip olarak projelerinin olduğuna da değinen Başkan Yılmaz, “Projemiz mutlaka var, onları gerçekleştireceğiz. Bu arada projelerimizle tekrar siz basının karşısına çıkacağız. Çünkü dediğim gibi biz bu arkadaşlarla yola çıkarken amacımız sadece Fethiye’de bir şeyler yapmak ve herkesi kucaklayabilmek. Hangi partiden olursa olsun herkesi kucaklamak istedik zaten burada çeliştik. Biz siyasi partinin kadın kolları değiliz, herkesi kucaklamak istiyoruz. Projeler için karşınıza gelmeden önce sadece şunu söylemek istiyorum, günlerdir sosyal medyada yazışmalar sürüyor ama ben samimiyetle söylüyorum hiçbirine bakmadım. Elbette kulağımıza gelenler var, ama şunun altını çizeyim biz vatanı sosyal medyadan kurtarmaya çalışanlardan değiliz, sosyal medya silahşörüde değiliz. Yapacağımız varsa canla başla ortaya çıkıyoruz hangi dernek olursa olsun bizi her yerde görebilirsiniz sadece bu dernekte değil. Bütün derneklerde, sosyal medyada, toplumda bulunup ne yapıyorsak onlar için uğraştık bu zamana kadar. Yine aynı şekilde sürdüreceğiz sosyal medya silahşörü olmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

OLAĞAN ÜSTÜ KONGREYE GİTMEYİ DENEDİK
Feshetme kararından önce olağan üstü kongreye gitmeyi deneklerine de değinen Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Olağan üstü kongreye gitmeyi zaten denedik, belli bir sayı tutturmak gerekiyor. En son bugün sabah konuştum onun için bugüne kadar bekledik ve direndik. Çünkü istifa ederseniz oy verip olağan üstü kongreye götüremiyorsunuz genel merkezi. Fakat yeterli sayıya ulaşılamadı dedikleri için bugün açıklama yapıyoruz” dedi.

Cumhuriyet kadınları Fethiye şubesinden fesh kararı
Cumhuriyet kadınları Fethiye şubesinden fesh kararı

Bakmadan Geçme