Fethiye'deki Cuma pazarı üreticisinden isyan dolu sözler

Fethiye üretici pazarında tezgah kuran Pazar esnafı Remziye Yongacı gelen zam haberlerine isyan ederek, fiyatlardan yakınan Fethiyeli vatandaşlara hak verdi. 

  • 629

Fethiye üretici pazarında tezgah kuran ve pazarın en pahalı ürünlerinden biri olan sarımsak satan Remziye Yongacı, fiyatlardan dert yakınan Fethiyeli vatandaşlara hak verdi. Kilosunu 200 liradan sattığı sarımsakların aslında ucuz olduğunu, seçimlerden sonra her şeye daha fazla zam geleceğini dile getirdi.

Yongacı, sarımsak fiyatları hakkında “Ben Remziye Yongacı. Sarımsak da üretiliş şekline göre fiyatlar değişiyor. Normal sarımsak 150, 200 TL olan biraz daha iyi. Üretim maliyeti yüksek fiyatlar bu yüzden çeşitlilik gösteriyor. Şuan da sarımsak az olduğu için fiyatlar yüksek” dedi.

Açıklamalarına devam eden üretici Yongacı, seçimlerden sonra mazot fiyatlarını 65 lira olacağını ve her şeye daha fazla zam geleceğini ifade ederek, “Fiyatlar seçimden sonra daha da yükselecek. Mazot 65’e çıktığında her şey yükselecek. Çıktığında kimse ekemeyecek ve fiyatların ne kadar yüksek olduğunu anlayacaklar. Bu günlerimiz en iyi günlerimiz” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme