• Haberler
  • Spor
  • Çok yönlü oyuncu Roland Sallai, Galatasaray'da hangi pozisyonlarda oynayacak?

Çok yönlü oyuncu Roland Sallai, Galatasaray'da hangi pozisyonlarda oynayacak?

Galatasaray, Freiburg'un Macar yıldızı Roland Sallai'yi transfer etti. 27 yaşındaki oyuncu, sağ kanat başta olmak üzere birçok bölgede oynayabiliyor.

  • 232

Galatasaray'da beklenen transfer dün netleşti. Zalewski konusunda görüşmeler yürüten Aslan, Roma ile anlaşamayınca rotasını değiştirdi. Bundesliga ekibi Freiburg’un çok yönlü kanat oyuncusu Roland Sallai transfer edildi. Macar futbolcunun kulübüne 6 milyon Euro bonservis ödenecek. Bu rakam, dört yıllık vadelerle kasadan çıkacak. Futbolcu da dört yıllık imza karşılığı sezon başı 2.5 milyon Euro garanti ücret alacak.

Çok yönlü oyuncu Roland Sallai, Galatasaray'da hangi pozisyonlarda oynayacak?

Çok Yönlü Bir Oyuncu

Sallai, Macaristan Milli Takımı’nın önemli isimlerinden biri. Sağ kanatta forma giyen, forvet arkası ve sol kanat da oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, bir dönem Palermo’da da forma giydi; 2018’de APOEL’den Freiburg’a 4.5 milyon Euro’ya transfer oldu.
Sallai; disiplinli, güçlü, tempolu, fiziksel mücadeleden kaçmayan ve defansa da yardım edebilen profilde bir futbolcu. Freiburg’da 163 maça çıkan kanat oyuncusu 27 gol attı, 23 de asist yaptı.

Bakmadan Geçme