Coğrafi işaretli ürünlerimiz zincir mağazaların raflarında yer alsın

Muğla ve Milas Ticaret ve Sanayi Odalarının Yönetim Kurulu Başkanları, geçen aralık ayında Muğla İl Ticaret Müdür Vekilliğine atanan Gülşah Yalçınkaya'yı ziyaret ederek kutladılar ve Muğla'nın coğrafi işaretli ürünlerinin zincir mağazaların raflarında yer almasını istediler.

  • 703
Coğrafi işaretli ürünlerimiz zincir mağazaların raflarında yer alsın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Ercan ve Reşit  Özer, geçen aralık ayında Muğla İl Ticaret Müdür Vekilliğine atanan Gülşah Yalçınkaya'yı ziyaret ettiler. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Gülşah Yalçınkaya'yı kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla İl Ticaret Müdür Vekili Gülşah Yalçınkaya'ya Milas'ın AB coğrafi işaretli ürünü Milas zeytinyağı ile coğrafi işaretli ürünlerinden Milas yağlı zeytinini armağan etti. Muğla'nın coğrafi işaretli ürünlerini tanıtan her iki Oda başkanı, Ticaret İl Müdür Vekili Gülşah Yalçınkaya'dan coğrafi işaretli ürünlerin zincir mağazaların raflarında yer alması için destek istediler.
    
 
 

Bakmadan Geçme