Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar

2. Karagözler Mahallesi sakinleri satın alınmak istenen çocuk parkına sahip çıktılar. 2. Karagözler'de yaşayan mahalle halkı mahallelerinde tek park olarak kalan ve hazine arazisi olarak satılığa çıkarılan parkta toplanarak parklarına sahip çıktılar. Mahalle halkı parklarına sonuna kadar sahip çıkacaklarını çocukluklarının geçtiği parkta kendi çocuklarının hatta torunlarının da bu parkta oynayarak büyümelerini istediklerini söylediler.

  • 1981
Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre;  bir otel inşaatı tarafından hazineden satın alınmak istenen ve bir kısmı da inşaat alanı içinde bulunduğu iddia edilen çocuk parkına sahip çıkan mahalle sakinleri bir araya gelerek imza kampanyası başlattılar. Satın alınmak istenen çocuk parkında bir araya gelen 2. Karagözler mahallesi sakinleri; “Bu parkı vermeyeceğiz, imza kampanyası başlattık ve yarın hukuki işlem başlatacağız” dediler. 
AK PARTİLİLER DESTEK VERDİ
2. Karagözler Mahallesi sakinlerinden AK Parti Fethiye Belediyesi Meclis üyesi Hikmet Selçuk, Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden Seydikemer belediyesi AK Partili meclis üyesi Alper Çalıkoğlu, 2. Karagözler Mahallesi muhtarı Ercan Çelik’te mahalleli olarak imza kampanyasına destek verdiler. 
BAŞKAN KARACA’DAN DESTEK İSTEDİLER
Yapılan açıklamalarda; otel inşaatı yapan kişiye çağrıda bulunarak “bu işten vazgeçilmesini rica ediyoruz, parkımızı teslim etmeyeceğiz, hukuki işlem başlatacağız” dediler. Yine yapılan açıklamalarda; 2. Karagözler mahallesi sakinleri Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’dan da destek isteyerek “Başkanımızla görüşeceğiz, burayı ranta teslim etmeyecektir” dediler. Konuyu siyasi bir durum olarak değerlendirmediklerini sadece karagözler mahallesinde tek kalan bu parkın gerçek sahiplerine yani burada doğup büyüyen çocuklara verilmesi gerektiğini ifade eden mahalle halkı bunun gerçekleşmesi adına mücadele vereceklerini gerekirse mahallede yaşayanlar olarak bu yerin satın alınması için para toplayarak burayı satın alıp park olarak kalmasını sağlayacaklarını dile getirdiler.

Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar
Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar
Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar
Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Başlattılar

Bakmadan Geçme