ÇOBAN'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İsmail Ayhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe Başkanı Çoban, 'Şehrimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına, zor şartlar altında gece gündüz çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

  • 1070
ÇOBAN'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Fethiye’nin tarım, turizm ve huzur şehri olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Çoban, ilçemizin ve halkımızın güvenliğini sağlayan emniyet teşkilatına teşekkür etti. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yaptığı açıklamada, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Sayın İsmail Ayhan Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak adına, zor şartlar altında gece gündüz çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Fethiye tarım, turizm ve huzur kenti. İnşallah bu huzuru sağlamak adına biz vatandaşlara çok görev düşüyor. Emniyet Teşkilatının her zaman yanındayız” diye konuştu.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, ziyaret için İlçe Başkanı Çoban ve yönetimine teşekkürlerini sundu. 


 

Bakmadan Geçme