Çoban, 'Bu Başkan Karaca'ya yakışmadı'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın geçtiğimiz günlerde karıştığı küfürlü telefon görüşmesi hakkında açıklamalarda bulunarak, 'Seçilmişlerin ve atanmışların temsil ettiği vatandaşları düşünerek, kurdukları cümleye, kullandıkları üsluba ve lisana özen ve ehemmiyet göstermeleri gerekmektedir' dedi.

  • 5177
Çoban, 'Bu Başkan Karaca'ya yakışmadı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde Son Periyod 48 Taraftra Grubu kurucularından S.A. ile yaptığı telefon görüşmesinde sosyal medyada hızla yayılan küfür ve hakaret içerikli telefon görüşmesi sonucu İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yazılı basın açıklaması yaparak videodaki küfür ve hakaret içerikli konuşmanın başkan Karaca’ya yakışmadığını ifade etti. 

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban açıklamasında, “Son günlerde hiç birimizin tasvip etmediği bir video özellikle sosyal medyada hızla yayılıyor ve Fethiye’nin yanı sıra tüm Türkiye gündemine düştü. İYİ Parti olarak Fethiye’yi yöresinde, bölgesinde, Türkiye ve Dünyada marka şehir haline getirmek için çalışmalarımıza ve projelerimizi üretmeye devam edeceğiz. Fethiye’nin imajının bu tür olaylarla zedelenmesine müsade etmeyeceğiz. Fethiye’lilere de seslenerek, sevgi dilini, kardeşliği, adaleti ve doğruluğu aziz vatandaşlarımız için hakim kılacağız. Adli mercilere intikal eden bir konu hakkında çok fazla yorum yapmayı da uygun bulmuyoruz. Yargının vereceği karardan sonra yine konuya ilişkin açıklamalara bulunacağız” dedi.

Bakmadan Geçme