Çıralı, Basın sayesinde topluma ulaşıyoruz

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'ya iade-i ziyarette bulundu. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ekibiyle birlikte ziyarette bulunduğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'ya, basının her zaman yanında oldukları için teşekkür etti.

  • 536
Çıralı, Basın sayesinde topluma ulaşıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, beraberinde SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen ve Gerçek Fethiye Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Dal ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'ya iade-i ziyarette bulundu. Köktener, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada " Başkanımız her zaman basınla sıcak temastadır. Kendisi her zaman basının yanında olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Başkanımız her zaman basınla sıcak temastadır. Kendisi her zaman basının yanında olmuştur. Bu anlamda bizleri ağırladıkları için başkanın nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Güzel haberler bekliyoruz. Malum teleferiğimiz hizmete girecek. Yeni yılda inşallah güzel işlere imza atarlar. Biz de FTSO Başkanı Osman Çıralı'nın yanında olduk. Başarılarının devamını diliyorum"
EMEKLERİ ÇOK FAZLA
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ise ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında "SED Medya'nın Çalışan Gazeteciler Günleri'ni bir kez daha kutluyorum. Bizim için basın her zaman önemli. Bizim yaptığımız bütün faaliyetleri, odamızın yaptığı bütün etkinlikleri basınımızın sayesinde yöremize ve topluma ulaştırıyoruz. O yüzden bizim için emekleri çok fazla. Ben kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 2021 yılında inşallah daha güzel çalışmalarımız olacak. Teleferiğimiz bitti. İnşallah onun açılışını hep beraber yapacağız. Ayrıca önümüzdeki büyük projelerimizden bir tanesi de İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Süt Sığırcılığı ile alakalı bütün haberlerimizi paylaşacağız. GEKA'ya başvurduğumuz, sualtı müzesi projemiz var. Yani; odamızın faaliyetlerini paylaştığımız basınımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye konuştu. 
 

Çıralı, Basın sayesinde topluma ulaşıyoruz
Çıralı, Basın sayesinde topluma ulaşıyoruz

Bakmadan Geçme