• Haberler
  • Spor
  • Cimnastikte büyük hedef: Antrenör Uçar, Paris 2024'te 2 altın madalya bekliyor

Cimnastikte büyük hedef: Antrenör Uçar, Paris 2024'te 2 altın madalya bekliyor

Fransa'da düzenlenen Paris 2024 Yaz Olimpiyatları kapsamında 204 ülkeden giden on binlerce sporcu farklı branş ve dallarda yarışarak ülkesini temsil ediyor. 5 erkek Cimnastik sporcusunun da katıldığı turnuva hakkında Fethiye'de konuşan Antrenör Naim Uçar, '2 altın madalya bekliyoruz' dedi.

  • 644

2024 Paris Olimpiyatları 204 ülkeden 10 bin 500 sporcunun katılımıyla başladı. 102 Türk sporcunun da katıldığı 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda ülkemiz atıcılık, artistik cimnastik, badminton, boks, eskrim, judo gibi branşlarda mücadele edecek. 5 erkek jimnastik sporcusunun da katıldığı turnuva hakkında Fethiye’de konuşan Antrenör Naim Uçar, “2 altın madalya bekliyoruz” dedi.

“Turnuvadan 2 altın madalya bekliyoruz”
Antrenör Naim Uçar, “Paris 2024 Olimpiyatları’na 5 erkek cimnastik sporcumuz gitti. Bunlardan en az 2 altın madalya bekliyoruz. Halka aletinden İbrahim Çolak’tan ve Adem Asil’den madalya bekliyoruz. Şuan çok iyi ve formdalar. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Dünya ve Avrupa’da dereceleri oldu. Yine olacağına inanıyoruz. Türkiye cimnastiği diğer ülkelere göre daha iyi. 

Tatile giren öğrenciler çeşitli etkinlikleri kendi başlarına da yapabilirler. Yeter ki televizyon tabletten uzak durmaları lazım. Çocuklarımız inanın ki çok yanlış yollara giriyorlar. Bunun da sonu iyi değil. Büyüklerine karşı saygı ve özgüveni karıştırıyorlar. Herkes kendi evladının öğretmeni olmalı. Futbol, cimnastik, deniz gibi birçok etkinlikle buluşmalarını istiyoruz.”

Bakmadan Geçme