Çiftçilere Akademik Eğitim

Çiftçi ve üreticiye ihtiyaç duyduğu konulardaki bilgiyi, internet üzerinden yayınlanacak ders ve eğitim videolarıyla vermeyi amaçlayan 'Tarım Orman Akademi'de ilk dersi Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli verdi.

  • 1536
Çiftçilere Akademik Eğitim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hizmete sunulan  “Tarım Orman Akademisi” ile ilgili bilgi veren Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya yaptığı açıklamalarda; ”Çiftçinin istediği an, hızlıca, aradığı bilgiye ulaşmasını sağlayan eğitim portalı internet üzerinden yayınlarına başladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete sunulan ve "akademi.tarimorman.gov.tr ve www.tarimtv.gov.tr" adreslerinden üretici ile buluşan portalda, çiftçilerimiz eğitimlere online (Çevrimiçi) katılabildikleri gibi sitede yer alan ders notlarına eğitim videolarına da istedikleri zaman ulaşabilmekteler. Sisteme hem misafir öğrenci olarak girebilmekteler, hem de şifre oluşturarak kayıt yapabilmekteler. Bitkisel üretim, İyi tarım uygulamaları, organik tarım, hayvancılık, su ürünleri, bitki sağlığı, kırsal kalkınma, tarımsal desteklemeler, ana başlıkları altında eğitimler verilmektedir. Sloganımız “Yeter ki Sen Üret Türkiye, Bilgi Her Yerde Seninle” dir.” dedi.

Bakmadan Geçme