Çiftçi aşevinde yemek dağıttı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'nde yemek dağıtımına katıldı.

  • 657
Çiftçi aşevinde yemek dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’nde yemek dağıtımına katıldı.

1993 yılından bu yana kent merkezindeki dar gelirli ailelere yönelik kuru gıda, giyecek ve sıcak yemek yardımında bulunan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alan Çiftçi, Aşevi sorumluları Abdülaziz Kutluay ve Ali Topal ile birlikte yemek kazanlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

"Aşevi için gerekli destekleri veriyoruz"

Yıllardır Fakir ve fukaraya sıcak ekmek buluşturmak adına çok güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Çiftçi, Aşevi sorumlularını tebrik etti. Burada bir konuşma yapan Çiftçi, "Bu gün Aşevini ziyaret ederek dar gelirli kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizlerde bu fakirlerin evlerine giden ekmekte bir nebze katkımızın olmasın için de sürekli aş evimizi ziyaret ederek gerekli destekleri sağlıyoruz. Bu güzel ve önemli hizmetten dolayı emeği geçenleri tebrik ediyor ve kutluyorum. Hayırda bulunan tüm hayırseverlerinden Allah razı olsun" dedi. Aşevi sorumlusu Ali Topal ise, "Yönetim kurulumuz ve yemek alan kardeşlerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Bizim her zaman yanımızda olan ve her alanda yardımcı olan Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Geçen yıl olan gıda ve ekmek sıkıntımızı vardı ve sağolsun destekleri ile bunları giderdik, aynı zamanlar bizleri ziyaretlerinden dolayı çalışmalarımıza katkılarından dolayı onore olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Aşevi Sorumlusu Abdülaziz Kutluay’da, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’yi burada gördükçe moralimiz düzeliyor, biliyoruz ki her zaman arkamızda duran ve bizlere destek veren bir Belediye Başkanımız var. Sağ olsunlar sıkıntılarımızı belirtme noktasında sohbetlerde bulunduk Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme