Çiçek, Fethiye'de Fakülteler İçin Destek İstedi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Fethiye'de başta kaymakam Muzaffer Şahiner olmak üzere FTSO başkanı Osman Çıralı ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Mehmet Soydemir'e ziyaretlerde bulunup işletme fakültesi ile sağlık bilimleri fakültesine bitmeyen binalarının tamamlanabilmesi için destek istedi.

  • 1851
Çiçek, Fethiye'de Fakülteler İçin Destek İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Fethiye’de ziyaretlerde bulundu. Beraberinde işletme fakültesi dekanı Erdoğan Gavcar Fethiye Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koç, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sülün ve Rektör Danışmanı Dr. Mehmet Rıfat Kahyaoğlu ve diğer yetkililer ile birlikte önce Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i makamında ziyaret eden Çiçek daha sonra FTSO başkanı Osman Çıralı ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret ederek Fethiye’deki fakültelerde bulunan sıkıntıları anlatıp çözüm için destek istedi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek yaptığı açıklamada Fethiye kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek ‘Fethiye’deki okullarımızın sıkıntılarını dile getirdim’ ifadelerini kullandı. Çiçek ‘Fethiye'deki okullarımızın sorunlarını çözmek istiyoruz. Sorunlar birikmiş bunları çözmeye geldik. Sivil toplum kuruluşlarına hem de kaymakamımızla görüşüp öncelikle sorunları paylaştık. İşletme fakültemizdeki bitmeyen binanın tamamlanması ile ilgili destekler aramak üzere yola çıktık. İşletme fakültesinin ve sağlık fakültesinin genel olarak ileride nasıl hangi bölümlerle devam edeceği konusunda çözümler arıyoruz’ dedi.
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner de ‘rektörümüz Fethiye’deki okullarımızda bulunan sıkıntıları çözebilmek için çaba harcamaktadır. Bu konuda Fethiyelilerin katkısını bekliyoruz’ dedi. Şahiner ‘Rektörümüz her zaman Fethiye'ye çok yardımcı oldu. Fethiye'deki yüksek okullarımızın fakültelerimizin gelişimi anlamında hem de öğrenci kaliteliliği anlamında oldukça çaba gösterdi. Binalarımızda eksikler var. Onların tamamlanması ile ilgili olarak bütün Fethiyelilerin katkısını bekliyoruz’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme