Çiçek, CHP Belediyesi vatandaştan haraç kesmektedir

Muğla'da tekrar uygulamaya konulan yol üstü ücretli otoparklara tepkiler çığ gibi büyüyor. Uygulamaya son tepki AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek'ten geldi.

  • 1301
Çiçek, CHP Belediyesi vatandaştan haraç kesmektedir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Menteşe, Ula, Yatağan, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde 25 Mart 2021 tarihinden itibaren uygulamaya giren yol üstü ücretli parklara tepkiler büyüyor. AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’te yaptığı açıklama ile tepkisini dile getirdi.
Çiçek açıklamasında, “CHP Belediyesi Menteşe’nin tüm yol kenarlarını otopark olarak çitlemiş, vatandaştan haraç kesmektedir. CHP belediyesinin İngiliz soylularının çitleme hareketini andıran otopark uygulaması CHP belediyesinin ne kadar sosyal demokrat olduğunun bir kanıtıdır.”
diye konuştu.

ÇİÇEK “GÖCEK TÜNELİNİN ÜCRETSİZ ALTERNATİFİDE VAR”
2006 yılında açılan, Muğla ile Antalya’yı birbirine bağlayan ve ücretli olan Göcek tüneli ile ilgilide açıklama yapan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, “Göcek tünelini eleştirenler unutmasınlar ki bu eser yap-işlet devret modeli ile devletin kasasından beş kuruş çıkmadan yapıldı. Ayrıca Göcek tünelinin ücretsiz alternatifide var. Hiç bir eser inşa etmeden yollarda değnekçi misali haraç kesenler, pazar yerlerini belediye otoparkı olarak çitleyenler, Göcek tünelinin geçiş ücreti üzerinden kamusal ahlaka aykırı uygulamalarını ört bas edemezler.” dedi.
 

Bakmadan Geçme