Çiçek,' Başarı seslerinin yükseldiği bir yıl olsun'

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, '2021 yılının 2023/2053 hedeflerine doğru Üniversitemiz ve Ülkemiz adına başarı sesinin yükseldiği bir yıl olacağına inanıyorum' dedi.

  • 382
Çiçek,' Başarı seslerinin yükseldiği bir yıl olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Pandemi ile mücadele olarak hafızalarımızda yer alacak 2020 yılını geride bırakıyor; birlikte inanarak, daha da çok çalışarak ve üreterek geçireceğimiz yeni bir yıla giriyoruz. Geçtiğimiz yıl, Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize daha iyiyi sunma arayışı içerisinde, eğitimde dijitalleşmenin öncülerinden olduk. Topluma hizmet, sanayi iş birlikleri ve eğitim alanlarında çizgimizi yukarılara taşımaya devam ettik.
Çabalarımızın ve çalışmalarımızın çıktılarını aldığımızı görmek, gelecek adına bizleri daha fazla umutlandırıyor. Bu anlamda 2021 yılının 2023/2053 hedeflerine doğru Üniversitemiz ve Ülkemiz adına başarı sesinin yükseldiği bir yıl olacağına inanıyorum.
Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, devlet büyüklerimize, özveriyle çalışan akademik, idari ve teknik kadrolardaki çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine; bir an önce kavuşmayı ümit ettiğimiz öğrencilerimize ve ailelerine, şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine ve tüm halkımıza, sağlık, huzur ve barış dolu bir yeni yıl diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme