CHP'li Yücel ''Toplumsal Uzlaşıyı Sağlayacağız''

CHP Fethiye ilçe başkan adayı Ahmet Selim Yücel, FRT televizyonuna katıldığı programda ilçe başkanlığına seçildiğim takdirde hem toplumsal uzlaşıyı hem de parti içindeki bölünmelerin önüne geçeceğini söyledi.

  • 2104
CHP'li Yücel ''Toplumsal Uzlaşıyı Sağlayacağız''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT televizyonunda arkadaşımız Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk olan CHP Fethiye ilçe başkan adayı turizmci Ahmet Selim Yücel ‘Yönetim kurulumuzda profesyoneller olacak yedek üye olmayacak demokratik bir ilçe başkanlığı dönemi yaşanacak’ ifadelerini kullandı. 
CHP Fethiye ilçe başkan adayı Ahmet Selim Yücel FRT televizyonundaki programda motosiklet tutkunu olmasının hatırlatılması üzerine ‘İlçe başkanlığına seçildiğim takdirde bu görevi yönetimde görev alan ve tüm üyelerimiz ile CHP’nin var olan standardını arttırmak için büyük mücadele vereceğim. Motosikletle ulaştığım adrenalini CHP ilçe teşkilatını yönetirken de yükseltip toplumsal uzlaşı ve mutabakatı sağlayacağım.Bugüne kadar dünyanın pek çok ülkesini gezdim. Edindiğim bilgi ve birikimlerimi CHP’nin Fethiye’deki başarısını arttırmak için kullanacağım. CHP içinde yıllardır politika yapıyorum. Öğrencilik yıllarımdan bu yana CHP sevdalısıyım belediye meclis üyesi olarak geçen dönemde Fethiye’de görev yapmıştım arıtma konusundaki şikayetleri arkadaşlarla inceleyip araştırıp rapor haline getirmiştik. CHP ilçe başkanlığı görevine gelirsem Fethiye’nin sorunlarının çözümünde Fethiye belediyemize yardımcı olabileceğimiz gibi Fethiye’deki STK’ların, muhtarlarımızın dert ve isteklerini dinleyip ilgili kurumlara ileteceğiz. Özellikle 2 Temmuz Sivas madımak, aşure günleri, emekli öğretmenlerimizin köylerde öğrencilerimize kurs vererek yetiştirilmelerini sağlamak gibi çalışmaları gerçekleştireceğiz. Fethiye’deki CHP örgütümüzü toparlayacağız. Bir kabuk değişimi gerçekleştireceğiz. Fethiye 3’e bölündü. Toparlayıcı olacağız ben 2019 yılında meclis üyeliği için aday olmadım. Bu ilçe başkan adayı olmak için bir sinyaldi. Bugüne kadar hep ezilenin yanında oldum. Yetiştiriliş tarzım bunu gösteriyor. CHP’nin adrenalinin arttırmak ve Muğla siyasetine güzel dalgalar getirmek için delegelerimizle görüşüyoruz. 376 delegemiz oy kullanacak’ dedi. 
CHP Fethiye ilçe başkan adayı Ahmet Selim Yücel, Fethiye’nin köylerinde özellikle eğitim açısından büyük eksiklerin bulunduğunu belirtip; ''Fethiye’mizde pek çok emekli öğretmen var. Eğitime büyük önem vermek zorundayız. Siyasi iktidar eğitimi yazboz tahtasına çevirdi. Köylerimizdeki öğrencilere Fethiye’den emekli öğretmenleri götürüp çocukların bilgi ve birikimlerini arttırtmaya çalışacağım. Bu konuyu özellikle inceledim. Fethiye’deki emekli öğretmenleri bir araya getirip gönüllülük esası ile köylerdeki öğrencilere ulaşmayı hedefliyorum. O öğrencilerin eksikliklerini kapatıp başarılı olabilsinler'' diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme