CHP'Lİ PEKŞEN'DEN, KARACA'YA TEBRİK ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca'nın başarıyla Fethiye'yi yöneteceğini dile getiren Pekşen, '25 yıl sonra CHP'nin Fethiye'de kazanmasından dolayı memnunuz' diye konuştu.

  • 914
CHP'Lİ PEKŞEN'DEN, KARACA'YA TEBRİK ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen, Başkan Karaca’yla uzun uzun sohbet etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Pekşen, Karaca’nın Fethiye’ye önemli hizmetler yapacağını söyledi. Fethiyelilerin Karaca’ya gösterdiği teveccühün çok değerli olduğunun altını çizen Pekşen, “Önündeki 5 yıl boyuna Fethiye’de birçok projeye imza atacağına inanıyorum. Ankara’da bir isteği olduğu takdirde her zaman destek vermeye hazırız. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Başkan Karaca ise, CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen’i makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Fethiye’de önemli bir başarı sağladıklarını belirten Karaca, “5 yıllık süreçte halkımızın her zaman yanında olacağız. Sosyal belediyeciliği en güzel şekilde uygulayacağız. Halkın taleplerine göre projelerimizi şekillendireceğiz. Söz verdiğimiz hizmetleri yerine getireceğiz” diye konuştu. Karaca, Pekşen’e ziyaretten dolayı da teşekkür 1etti. 

Bakmadan Geçme