CHP'li Demir 'Yaşlılarımızın yanındayız' 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçe örgütü ve Gençlik Kolları olarak 65 yaş üstü yaşlılara alışveriş konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

  • 1781
CHP'li Demir 'Yaşlılarımızın yanındayız' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ilçe örgütü ve Gençlik Kolları olarak 65 yaş üstü yaşlılara alışveriş konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. İhtiyaç halinde sosyal medyadan yayınlanan telefon numaralarının aranılabileceğini kaydeden Demir, “Eğer bir yakını olmayan yaşlılarımızla Gençlik Kollarımız ile beraber yardımcı oluyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan alınan önlemlere karşı duyarlı olmalarını öneriyoruz. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın kesinlikle dışarı çıkmamalarını rica ediyoruz” dedi. 

Korona virüsü salgınına karşı İçişleri Bakanlığı, 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulamıştı. Bunun üzerine CHP Fethiye İlçe Örgütü ve Gençlik Kolları, yaşlılara alışverişlerinde yardımcı oluyor. İlçe örgütünün sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu telefon numaralarından ihtiyaç sahiplerinin arayabileceğinin altını çizen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, halkın mümkün olduğu kadar evinde kalması gerektiğini ve alınan tedbirlere uymasını istedi. 

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile 65 yaş üstü herkese sokağa çıkma yasağı uyguladı. Aynı şekilde biz de halkımıza mümkün olduğunca evlerinde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü olarak sosyal medyalarımızda telefon numaralarımızı yayınladık. Eğer bir yakını olmayan yaşlılarımızla Gençlik Kollarımız ile beraber yardımcı oluyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan alınan önlemlere karşı duyarlı olmalarını öneriyoruz. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın kesinlikle dışarı çıkmamalarını rica ediyoruz. Bu dönem birlik beraberlik zamanı. Yaşanan süreci hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum. İlçe örgütü olarak yaşlılarımızın yanındayız. Kendimizi yaşlılarımıza yardım etmeye adadık. Onların alışveriş gibi işlerinde elimizden geldiğince yardımcı olacağız” dedi. 


 

Bakmadan Geçme