CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı

CHP'li belediye başkanları, Aralık ayı istişare toplantısına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ev sahipliği yaptı. Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 'Yaz mevsiminin o yoğun koşuşturmasından önce toplantılarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Amacımız halkımıza nitelikli hizmet verebilmek için ortak aklı oluşturmak' dedi.

  • 1852
CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ece Saray Marina Resort Toplantı Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Datça Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar katıldılar. İstişare toplantısında Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Can Yenice, yeni çıkan mevzuatlar hakkında belediye başkanlarına bir sunum yaptı.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlarımızı ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. İlkini Datça’da yaptığımız toplantının devamını gerçekleştiriyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Can Yenice, yeni mevzuatlar hakkında bizlere bir sunum yapacak. Yeni mevzuatlar ve geçmişte belediyede yaşadığımız birçok sorunun çözümü için her ay belediye başkanlarımız ile bir araya geliyoruz” dedi.

TECRÜBELERİMİZİ AKTARIYORUZ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “6 ilçe belediye başkanı ile birlikte bu toplantıları düzenliyoruz.Amacımız ilçe ve büyükşehir belediyeleri olarak yaşadığımız süreç içerisindeki sorunlar veya yorumlamakta sıkıntı çektiğimiz konularda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Birbirimize tecrübelerimizi aktarıyoruz. 36 yıl bakanlıkta görev yapan Osman Can Yenice’nin müfettiş olarak tespitleri, mevcut durum ve yeni çıkan değişikliklerle ilgili bizlere bilgiler aktaracak. Halkımıza hizmet etme yolunda sorunların çözümü konusunda değerlendirmelerde bulunacağız. Bu toplantıya eşlerimiz de geliyor ve onlar da tanışma fırsatı buluyor. Halkımıza hizmet etme yolunda yaptığımız toplantıların faydalı olacağını düşünüyorum. Devam gelecek. İlk toplantımızı Datça’da yaptık, bu toplantımızda Alim Karaca bizlere ev sahipliği yapıyor. Bu toplantının ardından diğer toplantıyı nerde yapacağımıza karar vereceğiz. Yaz mevsiminin o yoğun koşuşturmasından önce toplantılarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Amacımız halkımıza nitelikli hizmet verebilmek için ortak aklı oluşturmak” diye konuştu.

 

 

CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı
CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı
CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı
CHP'li belediye başkanları Fethiye'de toplandı

Bakmadan Geçme