CHP'li Yücel, adaylığını açıkladı 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi, 19 Ocak Pazar günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Daha önce ilçe başkanlığı için Ulaş Yavuz ve Mehmet Demir adaylıklarını açıklamıştı. Son olarak Ahmet Selim Yücel de ilçe örgütünde geniş katılımlı bir organizasyon ile adaylığını açıkladı. 

  • 2312
CHP'li Yücel, adaylığını açıkladı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye meclis üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yer aldığı etkinlikte CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ahmet Selim Yücel projeleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Yücel, “Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ilk kurucu siyasi partisi olması ile birlikte bugün de ülkemizin geldiği noktadan  ülkemizin kurtuluş partisi olmak sıfatı ile yoluna devam etmektedir. Biz bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisine hizmet, ideolojimizin gelişmesi adına aday olduk. Yaklaşık 5 aydır çalışmamızı yürütüyoruz” dedi. 

ADAYLIK AÇIKLAMALARI DEVAM EDİYOR 
İlk olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye 37. Olağan İlçe Kongre öncesindeki ilçe başkanlığı için adaylık açıklamalarımız devam ediyor. Daha önce iki başkan adayımız Mehmet Demir ve Ulaş Yavuz ilçe başkanlığı için adaylık açıklamalarını yapmışlardı. Bugün de Ahmet Selim Yücel arkadaşımız 2014-2019 döneminde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmıştı. O dönem de Ahmet arkadaşımız ile birlikte çalıştık. Ahmet arkadaşımız da bugün adaylığını açıklayacak ve Pazar günü yapacağımız kongrede üç aday arkadaşımız yarışacak. Daha önceki aday açıklamalarında da ifade ettiğim gibi son derece seviyeli bir şekilde delegasyon belirlendi. Şimdi de adaylarımız ilçe delegelerimizden ve üyelerimizden oy istiyorlar. Neticede de Pazar günü kongremizi gerçekleştirerek, Cumhuriyet Halk Partisinde yeni bir dönemin başlangıcını yapacaklar. Ben bu adaylık yolunda üç arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İlçe başkanı adayı olmak da medeni bir cesareti gerektirir. Bu nedenle de üç arkadaşımızı kutluyorum. Umarım Cumhuriyet Halk Partisine, birlik ve beraberliğimize uygun bir tabloyla kongremiz gerçekleşecektir” diye konuştu.

5 AYDIR SAHALARDAYIZ
Kendisinin adaylık açıklama toplantısına uzaktan yakından katılım sağlayan herkese teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan Adayı Ahmet Selim Yücel, “Yaklaşık 5 aydır Pazar günkü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan İlçe Kongresi için sahalardayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ilk kurucu siyasi partisi olması ile birlikte bugün de ülkemizin geldiği noktadan ülkemizin kurtuluş partisi olmak sıfatı ile yoluna devam etmektedir. Biz bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisine hizmet, ideolojimizin gelişmesi adına aday olduk.Yaklaşık 5 aydır çalışmamızı yürütüyoruz. Bu çalışma sürecinde biz üyelerimizi tek tek gezerek, üyelerimizin fikirlerini ve görüşlerini alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu saatten sonra nasıl bir yol, nasıl birçizgi, nasıl bir ideoloji ve nasıl iktidar olur söyleminin çözüm yollarını bulmak, Cumhuriyet Halk Partisinin   önce örgütsel birlikteliğini daha sonra da toplumsal mutabakatı sağlamak adına aday olduk. Çok meşakkatli bir seçim süreci geçirdik. Ama o kadar güzel veriler ve tablolar yakaladım kiKuvayi Milliye ruhundan tutunda, koca yürekli anneler gördüm. Koca yürekli teyzeler ve amcalar gördüm.  Bayrağına ve ülkesine inanan, sahip çıkan, demokrasiye inanan, laikliğe inanan türbanlı teyzeler gördüm. İnanın bu ülke öyle bir ülke ki, hani derler ya bir dağın başındaki yörük çadırında duman hala tütüyorsa, bu ülkede umut vardır. Biz o umudu yeşertmek adına yola çıktık. Ben inanıyorum ki biz o umudu hep beraber yeşerteceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

AMACIMIZ HİZMET
Hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisine neler katılabileceği yönünde çalışmalar olacağını ifade eden Yücel, “Bizim hedefimiz ve amacımız Cumhuriyet Halk Partisi ile memleketimize ve milletimize hizmet yapmak. Bu güzel ve anlamlı yolda demokrasiye inanan, toplum için eğitim için çalışmalar yapmak. Eğitim ile ilgili iki tane çok güzel projemiz var. Bu iki proje ile öncelikle AK Parti hükümetinin taşımalı eğitim ile boşalttığı köylerimize eğitimi geri döndüreceğiz. En büyük ve en güzel projemiz bu. Çünkü köylerimiz boşaltıldı. Çocuklarımız taşımalı eğitim ile köylerden merkezlere taşınarak, öğretmenlerimiz köylerden çekildi. Şuanda köylümüzün danışabileceği, derdini anlatabileceği hiçbir kimse kalmadı.Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, fark yaratacaksak, eğitim seferberliğini başlatmak zorundayız. En büyük projemiz bu olacak. Bunun küçük bir örneğini Mudanya Belediyesinde buldum ve projesini aldım. İnşallah Fethiye Belediyemiz ile bu çalışmayı Fethiye İlçemizde gerçekleştireceğiz” dedi.
 

CHP'li Yücel, adaylığını açıkladı 
CHP'li Yücel, adaylığını açıkladı 
CHP'li Yücel, adaylığını açıkladı 

Bakmadan Geçme