CHP'li Demir'den zenginlerin partisine tepki

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Dünya'nın en zengin isimlerinden Bill Gates ve Jeff Bezos'un Fethiye'de koy kapatıp parti yapmasına ilişkin konuştu.

  • 1286
CHP'li Demir'den zenginlerin partisine tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en zenginlerinden Bill Gates, Fethiye’de koy kapatıp doğum gününü kutladı. Gates’in en önemli misafiri ise bir başka zengin Jeff Bezos’du. İkilinin medyaya düşen fotoğrafları halkın büyük kesimi tarafından tepkiyle karşılandı. O tepki zincirine CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir de katılarak şunları söyledi:

“ÇOK DÜŞÜNMEMİZ LAZIM”
“Bugün ülke ekonomisi AKP iktidarı yüzünden yerin dibine batmışken, asgari ücretle sürünen halk zamlar altında ezilirken, emekliler ay sonunu getiremezken, dünyanın bir ucundan ismi hiç fark etmeyen zenginleşmişler Türkiye’de koy kapatabiliyor. Üç yanı denizlerle çevrili, dört bir yanı tarih kokan cennet vatanda, bu ülkenin vatandaşlarının yaşayamadığını bir avuç zengin yaşayabiliyorsa ve halkı bu nimetlerden yararlandıramayanlar ya da yararlanmasını istemeyenler konusunda çok ciddi biçimde düşünmemiz lazım. Yoksa halk olarak bunları izlemeye devam ederiz. Bizim Cumhuriyet Halk Partililer olarak düşüncemiz ise varlık içinde yokluk çeken halkımızın buna layık olmadığıdır!”
 

Bakmadan Geçme