İLÇE BAŞKANI DEMİR'DEN AÇIKLAMA: 'İDDİALAR ASILSIZ'

Fethiye'de son günlerde Cumhuriyet Halk Partili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, Genel Merkez tarafından istifası istendiği iddiaları ile ilgili CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yazılı bir açıklama yaptı. İlçe Başkanı Demir, 'İddialar asılsızdır. Fethiye İlçe Örgütü olarak Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca'nın yanındayız. Yalan ve asılsız haber üretenler yasa önünde hesabını verecektir' dedi.

  • 1670
İLÇE BAŞKANI DEMİR'DEN AÇIKLAMA: 'İDDİALAR ASILSIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkan Demir yazılı açıklamasında “Fethiye’mizdeki huzuru bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Cumhuriyet Halk Partisinin Fethiye iktidarındaki yerel yönetim başarısından rahatsızlık duyan, siyasi ömrünü tamamlamış odakların yalan ve iftiralar üzerine kurduğu hayal dünyası boşuna bir gayrettir. Bugün geç saatlerde Fethiye Türk adlı yayın organında yayınlanan ve daha önceki tarihlerde Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya yapılmış bir hakaret saldırısı yeni bir düzmeceyle yeniden gündeme getirilmiştir. Esas konu bilindiği üzere yine başkanımız tarafından Adliye’ye intikal ettirilmiştir. Bu komplo olaydan yola çıkarak ‘CHP Alim Karaca’nın istifasını istedi’ gibi yalan ve asılsız haberler üretmenin karşılığını da yine yasalar önünde vereceklerdir” ifadelerini kullandı. 

İlçe Başkanı Demir açıklamasını şöyle sürdürdü; 
“Belediyemiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ve Sayın Belediye Başkanımız Alim Karaca önderliğinde tüm kamuoyu yoklamalarında halkın teveccühünü kazanarak en ön sıralarda yerini almaktadır. Daha birkaç gün önce üstelik Başkanı AK Partili olan Türkiye Belediyeler birliğinin proje yarışmasını kazanarak ödüle layık görülmüştür. Kaldı ki Fethiye’mizdeki birlik ve bütünlük arzusu Belediye Meclisimizde hayat bulmakta teklifler ortak karala hazırlanmakta ve oy birliği ile alınmaktadır. Kişisel çıkar ve menfaatleri için ülkenin ve beldemizin huzurunu bozmaya kalkanlar yakınlarda herhangi bir seçim yarışı olmadığı halde toplumu gruplara ayırmaya ve kişi siyasetlerine alet etmeye kalkışanlar için meydanlar boş değildir. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak ben ve örgütüm, Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’nın sonuna kadar yanındayız. Başarısı için ter dökmeye kararlıyız. Sayın Genel Başkanımızdan başlayarak, partimiz genel yönetimi, örgütümüz ve halkımızla el ele şevkle ve heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz.”
 

İLÇE BAŞKANI DEMİR'DEN AÇIKLAMA: 'İDDİALAR ASILSIZ'

Bakmadan Geçme