CHP GENEL MERKEZİ MUĞLA SONUCUNU AÇIKLAMADI

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, yerel seçimlere yönelik anket sonuçlarını açıkladı. Kazanacakları 9 ilin ismini verdi. İçerisinde Muğla olmaması dikkat çekti.

  • 8216
CHP GENEL MERKEZİ MUĞLA SONUCUNU AÇIKLAMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP MUĞLA ANKETİNİ AÇIKLAYAMADI

SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN ANKET DOĞRU MU   ?

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, yerel seçimlere yönelik anket sonuçlarını açıkladı. İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Eskişehir, Bursa ve İstanbul ile ilgili anketler açıklanırken, Muğla anketi açıklanmadı. Sosyal medyaya ise bir anket sonucu düştü. Osman Gürün’ün üçüncü olduğu görülen anketin, CHP Genel Merkezi tarafından yaptırıldığı ve bu sonucun ardından Osman Gürün’ün Ankara’ya çağrıldığı iddia ediliyor.  

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altay anket sonuçlarından söz ederek “Ankara için bir tereddüt yok. İzmir malum ilan edildi bile. Adana, Mersin, Antalya, Eskişehir, Hatay ile ilgili tereddüt taşımıyoruz. Bursa’da birkaç puan önde gidiyoruz. İstanbul’da da an itibarıyla öndeyiz. 10 Mart’ta herkes İstanbul’u CHP’nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek.” Dedi.

Muğla Anketi açıklanmadı

Her ilde anketler yaptırdığı bilinen CHP’nin, genel seçimde %40 oy oranını yakalayarak 4 milletvekili çıkardığı Muğla'nın, anket sonuçlarını açıklayamaması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada yayılmaya başlayan bir anket sonucu ise CHP Genel Merkezi tarafından yaptırıldığı iddia ediliyor. Anket sonucuna göre, Osman Gürün’ün düşük oy aldığı, Behçet Saatcı'nın birinci olduğu görülüyor. Osman Gürün’ün bu anketin ardından Ankara’ya çağrıldığı iddia ediliyor.

 

Bakmadan Geçme