CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Muğla Milletvekilleri, Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret etti. Uğur Mumcu anıtı açılışı için Fethiye'de bulunan Ahmet Akın ve Muğla Milletvekilleri, parti üyeleri ile ülke gündemini değerlendirdi.

  • 924
CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin ve Burak Erbay beraberinde CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ilçe binasında ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, kahvaltılarını ilçe binasında yaptı. Sohbet havasında geçen ziyarette, ülke gündemi değerlendirilirken, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın parti üyelerinin sorunlarını dinledi. Örgüt ziyaretlerinde büyük heyecan yaşadığını belirten Akın, CHP olarak iktidara emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti. 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Şu an evimizdeyiz. Ne zaman bir örgütümüzü ziyaret etsem, büyük heyecan yaşıyorum. İşte bu sizlerden kaynaklanıyor. Bizler genel merkezimizde ve Ankara’da milletvekillerimizle birlikte mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz Millet İttifakı olarak hep birlikte iktidara gelebilmek için. Buna çok az kaldı, sadece yapmamız gereken daha çok çalışmak. Kadın ve gençlik kolları ile birlikte ailenin üyesi olmak gurur verici” ifadelerini kullandı.  

UĞUR MUMCU’YU YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Uğur Mumcu’nun katledilişinin 28. yılında düşüncelerini aktaran Ahmet Akın, “Uğur Mumcunun katledilişinin 28. yıl dönümü. 90’lı yıllarda kaybettiğimiz aydınlarımız, gerçekleri yazan gazetecilerdi. Uğur Mumcu’da bunların bedelini ödedi. Açılışını yapacağımız anıt sayesinde Uğur Mumcu’yu yaşatmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (FATİH DERELİ)
 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de
CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de
CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de
CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethiye'de

Bakmadan Geçme