CHP Fethiye'de görev dağılımı yapıldı 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Başkan Mehmet Demir yönetiminde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Parti ilçe binasında yapılan toplantıda Mehmet Demir yönetimi başkan yardımcılıkları görevleri ile diğer görevlere yeni isimlerini belirledi. 

  • 5096
CHP Fethiye'de görev dağılımı yapıldı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Demir, parti ilçe örgütünün görev dağılımını da sağladı. Demir başkanlığında yapılan parti ilçe merkezindeki toplantıda Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcılığına Mustafa Koyuncu, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Mustafa Barış Güler, İletişim Tanıtım Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Osman Kurtuluş, Meslek Kuruluşları Sendikalar Diğer Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Metin Pehlivan, Gençlik Örgütlenmeleri ve Politikadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Ali Balcı, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Duygu Kılıçaslan getirildi. 

Toplantıda 16 kişilik yeni ilçe yönetim kurulundan İbrahim Mede CHP İlçe Sekreterliğine getirilirken; Bahattin Öztürk İlçe Saymanlığına, Zuhal Kaya İlçe Eğitim Sekreterliğine, Ali Ersoy da İlçe Bilişim Sorumluluğuna getirildi. 

Üyeliklere ise Mesut Dim, Esra Ergün Aybek, Mehmet Karakuş, Tezgin Karayiğit, Hatice Tekeli ve Gülden Uğur getirildiler. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Partimizin görev dağılımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şimdi çalışma zamanı. Arkadaşlarımızla sorumluluğumuzu biliyoruz. CHP’nin ivmesini arttırmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme