CHP Fethiye'de büyük yarış

CHP Fethiye İlçe Örgütü yaklaşan kongre öncesi delege seçimlerini yapıyor. Fethiye'nin 41 mahallesinde 375 delegeyi belirlemek için gidilen seçimlerde sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz Pazar günü başlayan delege seçimlerinde beyaz ve mavi listeler yarışıyor.

  • 3098
CHP Fethiye'de büyük yarış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan adaylarından Mehmet Demir’in yanı sıra ittifak oluşturan Ahmet Selim Yücel ile Ulaş Yavuz delege seçimlerinde kıyasıya bir mücadele ortaya koyuyor. CHP kulislerinde şu ana kadar pek çok sandıkta Mehmet Demir’in önde çıktığı ileri sürülürken; delege seçimleri 27 Kasım Perşembe günü yapılacak son seçimlerle tamamlanacak. Mahalle muhtarlıklarında oluşturulan CHP Fethiye İlçe Delege Seçim Komisyonları gözetiminde yapılan seçimlere ilgi yoğun olurken, 3 bin 875 üyenin 41 sandıkta oy kullandığı ifade edildi. Demokrasi şenliği havasında geçen CHP Fethiye delege seçimleri parti içinde büyük bir heyecan ve çekişme yaşattı. 

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞIYORUZ
CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir, beyaz liste olarak 18 mahallede seçimleri kazandıklarını ifade etti. Demir, “Beyaz liste olarak 18 mahallede delege seçimlerini kazandık. Çok iyi bir süreç yaşıyoruz. Demokrasi şöleni diyebiliriz. Tüm arkadaşlarımızla şenlik havasında delege seçimlerimizi yapıyoruz. Genel kurulda oy kullanacak 375 delege seçilecek. Şu anda yüzde 60’ı veya 70’i seçilmiş durumda. Perşembe günü delege seçme işlemi tamamlanmış olacak. 2 aday arkadaşımız daha var onlara da başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir delege seçimi oluyor. Kimse kimseyi kırmıyor, sevgiyle geliyoruz. Fethiye’yi kucaklamaya geliyoruz” dedi. 

BİRLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ahmet Selim Yücel ise CHP’de birliği sağlamak için yola çıktıklarını ifade ederek, başkan adaylığı için 3 aday yarışıyoruz. Delege seçimlerinde örgütümüzün dağılmaması için Ulaş Yavuz ile birleştik” ifadelerini kullandı. Yücel, “Genel kurula az bir zaman kaldı. Katılım güzel fakat biz biraz daha katılım bekliyorduk. Delege seçimlerinin 3. günündeyiz. Seçimler keyifli bir ortamda geçiyor. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Örgütümüzde birliği sağlamak adına yola çıktık. Kendimizi ve bizleri daha iyi ifade edecek; örgütümüzü üst noktalara taşıyacak arkadaşlarımızı seçmeye çalışıyoruz. Adaylığım devam ediyor, ilçe başkanlığı için 3 aday yarışıyor. Delege seçimlerinde örgütümüzün dağılmaması mottosuyla yola çıktığımız için 2 aday birleştik ve mavi liste üzerinden hareket ediyoruz. Örgütümüz bu birleştirici olmanın farkına varacaktır ve bize hak ettiğimiz değeri verecektir” diye konuştu. 

KATILIM YOĞUN
CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Ulaş Yavuz, tüm mahallelerde sıkıntısız bir seçim yaşadıklarını ifade ederek, “Delege seçimlerimiz oldukça iyi gidiyor. 3. gündeyiz. Tüm mahallelerimizde sandıklarımızı kurduk. Yoğun bir katılım oluyor. Perşembe günü delege seçimleri sona erecek ve delegelerimiz belli olacak. Ama biz yine çalışmaya devam edeceğiz. Tüm adaylar olarak partimize ve Fethiye’ye hizmet etme adına gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. 


 

CHP Fethiye'de büyük yarış
CHP Fethiye'de büyük yarış
CHP Fethiye'de büyük yarış
CHP Fethiye'de büyük yarış
CHP Fethiye'de büyük yarış
CHP Fethiye'de büyük yarış

Bakmadan Geçme