• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu 'Kadın Kolları Seçim Süreci Başladı'

CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu 'Kadın Kolları Seçim Süreci Başladı'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları seçim süreci başladı.

  • 473

İlçe Kadın Kolları Başkanlığına şuana kadar 4 adayın talip olduğu belirtildi. CHP Fethiye İlçe Başkanlığında gerçekleşen aday tanıtım toplantısı ile adaylar kendilerini tanıttı.

CHP Fethiye İlçe Kadın Kolları'nda adaylığını açıklayarak aday tanıtım toplantısına katılan simler şöyle: Necla Orhan, Onur Ekmekçi, Güler Özcan, Emel Türker

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, partisinin kadın kolları seçim sürecinin başladığını duyurdu. Koyuncu, katılımcılara verdikleri emek ve çaba için teşekkür ederek, başarının tüm partililerin ortak bir kazanımı olduğunu vurguladı.

Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu sefer de güzel çalışmalar yapıldığını belirten Koyuncu, örgüt adına tüm üyelere teşekkür etti. Kadın Kolları Başkanı Gülümser Hanım'ın aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olduğunu belirten Koyuncu, şu anda 4 kadın kolları aday adayının olduğunu açıkladı.

Konuşmasında taraf ayrımı yapmadan kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağını belirten Koyuncu, şu ifadeleri kullandı: 
“Verdiğiniz emekten ve çabadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu başarı hepimizin başarısı, hep beraber belediyemizi kazandık. Bundan önce ki seçimde de gayet güzel çalışmalar yaptık. Örgütüm adına hepinize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere kadın kolları seçim süreci başladı. Kadın Kolları Başkanımız Gülümser Hanım aynı zamanda Belediye meclis üyemiz oldu. Şuanda duyduğunuz kadarıyla 4 tane kadın kollarında aday adayımız var. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Burada 4 tane olarak görüyoruz ama divan kurulduktan sonra bile son anda aday çıkabiliyor, bunu da siz bilin istiyorum, bilmeyenler için söylüyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Genç dinamik bir kadın kolları diliyorum. Sahada çok işimiz var. Bize verilen güveni boş çıkarmamız gerekiyor. Belediyeyi kazandık ama önümüzde daha zorlu bir genel seçim var. Her geçen gün çalışmamızın artması gerekiyor. Kadın kollarının bu şekilde yapılanmasını diliyorum. Biz yönetimimiz olarak bundan sonra seçilen kim olursa olsun rahat bir şekilde çalışacağız. Taraf yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum”
 

Bakmadan Geçme