• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Fethiye'den Beşkaza Meydanı'nda basın açıklaması çağrısı

CHP Fethiye'den Beşkaza Meydanı'nda basın açıklaması çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, bugün Beşkaza Meydanı'nda bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

  • 289

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, yaptığı açıklamada; “Biz bugün yine Beşkaza Meydanı'na çıkacağız. Beşkaza Meydanı'nda ne yapıldı? Aynı size söylediğimiz gibi, oraya gelen kitleyle bunları paylaşacağız.

 Yine bir basın açıklaması metnimiz olacaktır, yine videoya görsellerimiz olacaktır, mesajlarımız olacaktır. Burada şunu özellikle söylemek istiyorum: Yani askerimize, polisimize, kolluk kuvvetimize kimse karşı gelmesin ama bizim de demokratik haklarımızı kullanmaya kimse önüne geçmesin. 

Biz protesto hakkımızı sonuna kadar kullanacağız. Sağduyulu davranmak istiyoruz, öyle de bugüne kadar davrandık. Bundan sonra da öyle davranacağız. Bu şekilde aramıza provoke edeceklerini de sokmamaya gayret ettik." dedi.

 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!