CHP'den Üstün'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, Altı nokta körler derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti.

  • 820
CHP'den Üstün'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, Altı nokta körler derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, ilçe başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu, Belediyesi Meclis Üyesi Fercan Akçin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube başkanı Mehmet Üstünü ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında konuşan ilçe başkanı Kullukçu “Programımızda olan ziyareti birlikte gerçekleştiriyoruz. Bize karşı göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgiden dolayı size teşekkür ederim dedi. Altı Nokta Körler Derneği olarak yıllardan beri Fethiye ve Muğla çevresinde hem görme engellilere hem de diğer engelliler için örnek ve ilkeli çalışmalarda bulunduğunuza tanık olmaktayız. Bilindiği gibi ülkemizin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalar yapıyoruz.

Sivil topluma önem veren bir parti olarak özellikle engelli sorunlarının ülkemizin kanayan yarası olduğunun bilincindeyiz. Her zaman ortak akıl bizim için çok önemli 24 Haziran seçimlerinde İktidara geldiğimiz takdirde sizlerle birlikte çalışarak sorunlarınızın çözümünü gerçekleştirilmesine özen göstereceğimiz diyerek konuştu.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün ise  Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir siyasi partinin Milletveki, İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından derneğimizin ziyaret edilmesi bizi onurlandırdı. Ülkemizin kuruluşuna damgasını vuran ilk genel başkanının büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olan Cumhuriyet Halk Partisini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. 24 Haziran seçimlerinde sizlere ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce’ye başarılar dilerim diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Bakmadan Geçme