CHP'den soba ve koltuk yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından ihtiyacı olan iki aileye soba ve koltuk yardımı yapıldı. İlerleyen günlerde 100 aileye daha soba yardımında bulunulacağı belirtildi.

  • 1208
CHP'den soba ve koltuk yardımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’ndan kışın kendini hissettirmeye başlayarak havaların soğumaya başladığı bu günlerde ihtiyacı olan ailelere soba ve koltuk yardımı yapıldı. CHP İlçe Teşkilatı tarafından yapılan yardımlar ihtiyacı olan ailelere evlerine kadar teslim edildi. Şimdilik 2 aileye yapılan yardımların ilerleyen günlerde 100 aileye soba yardımı olarak devam edeceği belirtildi.
Soğuk kış günlerinin geldiği günlerde vatandaşa destek olmak istediklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “Şu anda 2 ihtiyacı olan ailemize soba ve koltuk yardımında bulunduk. Bundan sonraki süreçte de 100 ailemize soba yardımında bulunacağız. Soğukların başladığı şu günlerde ekonomik anlamda büyük sıkıntı çeken vatandaşlarımıza bir nebze olsun destek olmak istedik. Yardım da bulunacağımız ailelerimiz mahalle temsilcilerimiz aracılığı ile kendimiz belirleyerek yardımda bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk partisi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
 

CHP'den soba ve koltuk yardımı
CHP'den soba ve koltuk yardımı

Bakmadan Geçme