Çevre Festivali'ni FRT TV'de Anlattı

Fethiye'de Çevre Festivali ile hem meslektaşlarına hem da vatandaşlara örnek olmak isteyen kuaför Saloon Hera işletmecisi Baki Çam, FRT TV'de Bi Sabah 1 İnsan Programınıın konuğu oldu. Çevre Festivali hakkında bilgi veren Çam, Pazar günü herkesi fidan dikmeye çağırdı.

  • 1117
Çevre Festivali'ni FRT TV'de Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de hizmet veren kuaför salonu Saloon Hera, bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. Daha yeşil ve daha temiz bir dünya yaratmak için adım atan Saloon Hera, 9 Şubat Pazar günü Çevre Festivali düzenliyor. ‘Saloon Hera herkes için bir ağaç dikiyor! Sloganıyla Çevre Festivali düzenleyen Saloon Hera işletmecisi Baki Çam, gerçekleştirmek istedikleri sosyal sorumluluk projesini FRT TV’de anlattı. Hafta içi her gün Hülya Kulalı’nın hazırlayıp sunduğu Bi Sabah 1 İnsan’ın konuğu olan Saloon Hera işletmecisi Baki Çam, Çevre Festivali ile herkesi ağaç dikmeye davet etti. 
Saloon Hera İşletmecisi Baki Çam, “Hiç kimseden maddi şekilde bir yardım almıyoruz. Bütün yapılan masrafları kendimiz karşılıyoruz. Bir Saloon Hera müşterisi salona gelip bir işlem yaptırdığı zaman bu işlemin belli bir kısmını doğaya yatırım olacağını bilmesi temennimiz. 3-4 aydan beri proje ile uğraşıyoruz. Çok şükür Pazar günü bunu gerçekleştireceğiz. Son çıkan yangınlardan sonra bu açığı kapatmamız lazım. Geleceğe yatırım yapmak istiyoruz. Bu etkinliğimizi Pazar günü gerçekleştireceğiz. Biz bunu müşterilerimiz bazında yapmıştık. Her müşterimizin dikili bir ağacı olsun istiyorduk. Ama şimdi bu yelpazeyi biraz daha genişlettik. Her katılımcının adına dedik. Çünkü biz biraz kabuğumuza sığamıyoruz. Aslında ilk olarak TEMA’ya bağış yapmak istedik.  Ama daha sonra kendimiz yapalım dedik. Bağışı geçtik müşterilerimizin ve katılımcıların adına yapalım dedik. İnşallah seneye daha büyük kapsamlı yapmayı düşünüyoruz. Bu sosyal sorumluluk olarak sadece ağaçlandırma ile kalmayacak. Her sene daha farklı alanlarda yani huzurevi ziyaretlerimiz olacak, bir öğrenci okutabilmek istiyoruz. İnşallah çok güzel şeyler yapacağız. Biz bir şey istemiyoruz. Sadece destek olmalarını istiyoruz. Bu güzel günde yanımızda olmalarını istiyoruz. Ne kadar çok katılım o kadar çok fidan dikilecek. Aynı zamanda hem meslektaşlarımıza hem de vatandaşlarımıza örnek olmak istiyoruz” dedi.
Sosyal medya üzerinden bilgilendirme yaptıklarını belirten Çam, “Dikim yerine ücretsiz servisler sağlıyoruz. Müşterilerimiz, imkanı olan veya olmayanlar, çoluk çocuk hiç fark etmiyor Biz müşterilerimize çocuklarınızla gelin diyoruz. Çünkü çocuklarımıza bunu aşlamamız lazım. Bizi iletişim olarak sosyal medya hesaplarından takip edebilirler. Aynı zamanda saloonhera_hotmail.com mail adresinden ulaşabilirler. Zaten müşterilerimize sürekli bilgilendirme formu gönderiyoruz. Pazar günü saat 12:30-13:00 arası Ovacık Köprüsü Salı Pazarı mevkiinde ücretsiz servislerimiz kalkacak. Aslında toplanma alanı orayı yapmak istiyoruz. Hep beraber gidebilmek için. Orman Deposu Günlükbaşı-Çatalarık dolmuş duraklarının olduğu yerde dikim arazisi çok düzgün. Orman İşletme Müdürlüğü de bu konuda bize çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederiz. 13.00’da toplanma alanından hareket edeceğiz. Maksimum yarım saat sonra 13:30-14.00 arası dikim alanında olacağız. Başkanımızda bizimle olacak. İyi bir şeyler yapmayı istiyoruz” diye konuştu. 

Haber: Hülya KULALI

Bakmadan Geçme