Ceviz, İstifa Etti

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor'da, Cizrespor karşısında galibiyet alamayan Fethiyespor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz karşılaşmadan sonra başkan Esat Bakırcı ve başkan yardımcısı İsmail Öztürk ile yaptığı görüşmenin ardından bir basın toplantısı yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

  • 4174
Ceviz, İstifa Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un ligin 2. yarısında arka arkaya aldığı 3 mağlubiyet, bir galibiyet ve 2 beraberliğin ardından Teknik Direktör Mustafa Ceviz kulübün kan değişikliğine gitmesini isteyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, kulüp başkanı Esat Bakırcı ve başkan yardımcısı İsmail Öztürk ile birlikte kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek istifa kararını açıkladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz “Bugün oynadığımız Cizrespor maçından sonra istediğimiz sonucu elde edemedik. Hep beraber üzüldük. Özellikle 2. lige başlangıcımız iyi olmadı. Teknik olarak içimizdeki sorunları çözemediğimiz için bunlar oyunlarımıza yansıdı. Futbolda sonuçlar önemli olduğundan dolayı daha iyi olması adına kan değişikliği şarttı. Mustafa Ceviz olarak Fethiyespor’da kan değişikliği olması için karar verdim. Sezon başında bu kulübe beni göreve getiren başkanımız Esat Bakırcı, başkan yardımcımız İsmail Öztürk ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Sıkıntılarla boğuşsak da güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Fethiyespor’da bugüne kadar güzel bir dönem geçirildi. Futbolculara, taraftarlarımıza, kulüp çalışanlarına, kendi teknik ekibime, beraber çalıştığımız sportif direktör Kamil Özgen’e de teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için hem kendi adıma hem de Fethiyespor adına daha hayırlısı olması adına dileklerde bulunuyorum. Fethiyespor inşallah sezon sonunda başarılı olur 2. lige çıkar. Fethiyespor benim ailem dışarıda olsam da Fethiyespor’a destek olmaya her zaman devam ederim” dedi. 
“FETHİYESPOR’UN HEP YANINDA OLACAĞIM”
Son günlerde sağlığı konusunda sorunları da bulunduğunu takımı düşündüğü için Fethiyespor’a emek vermeye çalıştığını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz “sağlığımı ikinci plana atıp Fethiyespor’un başarılı olması için çaba gösterdim. Fakat siz hoca olarak başarı beklersiniz ama sonuçlar öyle gelmez. Bir kan değişikliği böyle durumda şarttır. Başkanımız ve yöneticilerimize bir kan değişikliği yapılması için istifamı önerdim. Kendimde çok yıpranmak istemiyorum. Futbolda başarısızlık olduğunda hocalar eleştirilir. Bunu zaman zaman Fethiye’de ve başka kulüplerde yaşadım. Kulübümüz evimiz gibi sevdiğimiz yerdir. Biz yine Fethiyespor’un yanındayız, taraftarıyız. Bundan sonraki süreçte yapabileceğimiz ne varsa Fethiyespor için yine yaparım. Oyuncu kardeşlerime, taraftarlara da teşekkür ediyorum” dedi. 
“BEYAZ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”
Fethiyespor başkanı Esat Bakırcı’da, Ceviz’ e verdiği hizmetler için teşekkür ederek “Mustafa Ceviz bu kulübün bir hocası değil aynı zamanda taraftarı ve üyesidir. Her şeyini Fethiyespor’a adamış, futbol hayatına Fethiyespor’da başlamış. Fethiyespor’da futbol oynamış, teknik direktör olarak şampiyonluklar kazandırmış. Bu dönem özellikle 2. yarıda bazı olaylar kendisinin de söylediği gibi kötü gidiyor, iyi gitmedi. Kendisi görevinden affını istedi. Biz yönetim kurulumuza bu kararı sunacağız. Üzülerek söylüyorum istifa etmesini istemezdim. Ancak kan değişikliği için öncelikle hocalar değişiyor. Hocamız büyük bir Fethiyespor’lu olduğunu gösterdi. Fethiyespor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Fethiyespor’a yeni bir sayfa açacağız. Takımı Turgutluspor maçına yardımcı hocalarımız hazırlayacak. Mustafa Ceviz hocama özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
“ÖNEMLİ OLAN VEFA VE SAYGIN DOSTLUKLAR”
Fethiyespor başkan yardımcısı İsmail Öztürk’de “Camialarda önemli olan vefa ve saygın dostluklardır. Hocamız bizden birisi, en az bizim kadar Fethiyesporlu… Gönül isterdi ki birlikte daha başarılı olalım. Şu anda içinde bulunduğumuz durum sadece hocamızın ortaya koyduğu performans ile ilgili değil. Bunun çeşitli nedenleri var. Bahane üretecek ve bahanelere sığınacak insanlar değiliz. Bu zorlukları ve sıkıntıları bilerek göreve geldik. Bunun yüzde 70’ini başkanımızın ekonomik olarak fedakarlığı, geri kalanını da yönetici ve ismini daha sonra açıklayacağımız bize destek olan arkadaşlarımızın sayesinde bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Pahalı bir ekip kurmadık, hoyratça harcama yapan bir anlayış içerisinde olmadık. Devre arasında da olağanüstü oyuncular transfer ederek, takımın dengelerini bozmak istemedik. Profesyonel futbolda başarılı olursanız takdir edilirsiniz, başarısız olursanız da çok kötü yıpratılırsınız. Hocamız kulübümüzün gidişatının değişimi adına fedakarlık yapmıştır. Geçtiğimiz yıllarda şampiyonluklar da yaşadık, takımı çok zor durumlardan kurtardığımız dönemlerde… Futbolun cilveleri diyelim. Bugün böyle icap etti, geçmişte olduğu gibi yarın yine birlikte oluruz. Hedefimiz bir an önce toparlanıp, playofftan hedefimize ulaşmak” diye konuştu. 

Ceviz, İstifa Etti
Ceviz, İstifa Etti
Ceviz, İstifa Etti
Yorumlar 1
Seyfi yılmaz 20 Şubat 2020 15:35

hayırlısı olsun Fethiye spora başarılar dilerim

Bakmadan Geçme