Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz'

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un deplasmanda Payasspor ile 1-1 berabere kalması, galibiyeti koruyamaması kafileyi üzdü. Son dakika golü ile 3 puandan olan Fethiyespor, ligde 3. sıradaki yerini korurken Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz' ifadelerini kullandı.

  • 1282
Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Payas deplasmanında son dakikada yediği gol ile 3 puandan olması camiada üzüntü yarattı. Bu haftayı maç yapmadan geçirecek olan lacivert beyazlılar, önümüzdeki hafta Çarşamba günü kendi evinde Cizrespor’u ağırlayacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Payasspor maçını değerlendirerek; “Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz” dedi.

Ceviz, “Payasspor maçı bildiğiniz üzere 1-1 sona erdi. Deplasmanda zor hava koşullarında bir maç oynadık. Özellikle rüzgarın şiddetli olması iki takımı da etkiledi. Futbol rahat oynanmayacağı kötü bir iklim vardı. Oyuncularımız bütün gayretini ortaya koydular. İlk yarı rüzgarın avantajıyla öne de geçtik. Rakip golü kendi kalesine attı fakat gol bizim atak pozisyonumuzda geldi. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Rakibin yakaladığı birkaç pozisyonda kalecimiz Serkan başarılıydı. İkinci yarıya rüzgarı karşımıza alarak başladık. Vurduğumuz toplar pas olarak gitmediği için oyun içerisinde zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Farkı açabileceğimiz pozisyonlar bulduk. Bir tanesinde rakip kaleci çok başarılıydı. 89-90. dakikalarda bir korner atışında golü kalemizde gördük. Bunda rüzgarın da etkisi vardı ama golü yememeliydik. Galip gelemediğimiz için üzgünüz. Çünkü rakiplerimiz de haftayı 3 puanla kapattı. Puanlar birbirine çok yakın. Kümede kalma mücadelesi veren Payasspor, kendi saha avantajını iyi kullanmak istiyordu. Oyuncularımı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Cizre maçına en iyi şekilde hazırlanıp, kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu hafta BAY takımız. Maçlar Cumartesi günü oynanacak. Öbür hafta Çarşamba günü kendi evimizde oynayacağız. Yeni gelen oyuncuların da takıma adapte olabilmesi için ek antrenmanlar koyduk. İki günlük iznin ardından Çarşamba günü çalışmalarımıza başlayacağız. Maç eksiği olan oyuncularımızın eksiklerini de çalışmalar ile giderdik. Cizrespor maçına galibiyet parolası ile hazırlanacağız” ifadelerini kullandı. 

Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz'
Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz'
Ceviz, 'Galip gelemediğimiz için üzgünüz'

Bakmadan Geçme