CEVİZ, 'FELSEFEMİZ CESARET'

3. Lig 2. Grup'ta lige galibiyet ile başlayan Fethiyespor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Bu sezon felsefemiz cesaret. Her maçı cesaretle oynayacağız. Kocaeli'nden de puan ya da puanlarla döneceğiz' dedi.

  • 687
CEVİZ, 'FELSEFEMİZ CESARET'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Cumartesi günü saat 19.00’da Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat futbolcusu bulunmayan Fethiyespor’da bu önemli deplasmanda puan ya da puanlar bekleniyor. Lacivert beyazlı futbolcular Erokspor galibiyetinin ardından Kocaeli deplasmanına da hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, haftalık basın toplantısında Fethiyespor’un felsefesinin cesaret olduğunu bildirdi. Erokspor maçını değerlendiren Ceviz, “Daha dolu tribünlere oynamak istiyoruz” dedi. Ceviz, “Erokspor gibi güçlü bir takımı yenerek lige başladığımız için mutluyuz. Bu galibiyetten dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. Maçtan önce ve sonra Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca ve yöneticilerimiz soyunma odamıza geldiler. Bu birlik beraberliğin artarak devam edeceğini düşünüyorum. Turizm sezonunda olduğumuz için bu maç fazla kalabalık bir taraftar tarafından izlenmedi ama ilerleyen haftalarda dolu tribünlere oynayacağız. Maça gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇOK İSTEKLİYDİK

Ceviz, “Karşımızda iyi bir rakibin olduğunu bilerek mücadeleye başladık. Erokspor iki yıldır çok fazla değişime uğramayan bir takım. Ligin en iddialı takımlarından birisi… Galibiyet için çok istekliydik. Oyuncularımın istekli olması bu galibiyette birinci faktördü. Bu motivasyonumuz bizim en önemli silahımız olacak. İlk 11’de oynayan 4 oyuncumuz, diğer 7 oyuncuya göre hazır durumda değildi. Turgay An kamp döneminde iki kez sakatlık yaşadı. Aynı şekilde Erdi Bakırcı da sakatlıktan yeni kurtulmuştu.Hüseyin Rüzgar kampa geç katıldı. Sergen Ekinci bir hafta önce takıma katıldı. Kendisi antrenmanlıydı fakat ilk kez takımla bir maça çıktı. Özel maç dahi oynamamıştı” ifadelerini kullandı.

 

FETHİYE’YE MUTLU DÖNECEĞİZ

Ceviz, Son transferimiz de aramıza katıldı. Boluspor’dan kaleci Sabri’yi aldık. Son oynadıkları lig maçının kadrosunda yer almıştı. Öte yandan Fatih Üge’yi de renklerimize bağladık. Bu oyuncularımızın da antrenman eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Özel programlarla bütün oyuncularımızın antrenman seviyesini aynı düzeye getirmeye çalışıyoruz. Deplasmanda oynayacağımızKocaelispor maçının hazırlıklarına başladık. Rakibimizin uzun yıllardan bu yana transfer yasağı vardı. Bu sezon onlar da transferlerini yaptılar. Şampiyonluk hedefiyle onlar da güçlü bir kadro kurdular. İlk maçlarını deplasmanda Payasspor ile oynadılar ve kazandılar. Kocaelispor maçını Cumartesi günü saat 19.00’da oynayacağız. Kocaeli’nde dolu tribünlere karşı oynayacağız. Tahminen statta 25 bin seyirci olacaktır.Biz ilk deplasmanda, onlar ise ilk kez kendi evlerinde oynayacak. Hedefi olan iki takımın mücadelesi olacak. Puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Çok cesaretli oynayacağız. Felsefemiz cesaret… Hafta sonunda Fethiye’ye mutlu döneceğiz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme