Ceviz, 'Aşırı top kayıpları yaşadık' 

Fethiyespor'un evinde Payasspor'a puan kaptırması lacivert beyazlı camiayı üzdü. Galibiyeti düşünen ancak 90 dakika boyunca pozisyon üretmeyen Fethiyespor'da galibiyet alınamaması teknik kadroyu da üzdü. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 'Sadece galibiyeti düşünüyorduk. Maç saatine kadar bütün planımız 3 puan üzerineydi. Aşırı top kayıpları yaşadık' ifadelerini kullandı. 

  • 1922
Ceviz, 'Aşırı top kayıpları yaşadık' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Payasspor ile golsüz berabere kalması camiayı üzdü. Karşılaşma öncesi tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile Payasspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz birbirlerine şans dilerken; kısa bir sohbet de gerçekleştirdi. İsmail Cem Cambaz, 1999-2000 yılında Fethiyespor’da futbol oynarken; anılarını da anlattı. 0-0 biten maçın ardından değerlendirmede bulunan Mustafa Ceviz, “Biz sadece galibiyeti düşünerek maça çıktık. Bütün planımız 3 puan üzerineydi. Aşırı top kayıpları yaşadık. 2. yarıda toparlandık ama kazanmamız için yetmedi. Payas takımı puan almak için iyi mücadele etti. Oyunu yavaşlattı. Topu dışarı attı, geciktirdi. Futbolda bunlar oluyor. Biz de tecrübeli ayaklarımızın daha etkili olması gerekirdi. İyi performans göstermeyince maç berabere bitti. Rakip takımın birkaç tehlikeli pozisyonu var. Serkan tecrübesiyle önledi. Rakibi küçümseme diye bir şey yok. Ben hoca olarak takımımı iyi hazırladığımı düşünüyorum. Elazığ maçındaki isteklilik bile yoktu. Bu maçta kayıp yaşamamalıydık. Ama oyuncularımızla telafi edip, tırmanışa geçeriz diye umut ediyorum. Bu hafta bay takımız. Hafta içi Çarşamba günü Cizre’de puan ya da puanlar için mücadele edeceğiz” dedi. 

SAHAYA KARAKTERİMİZİ KOYAMADIK 
Fethiyespor’un kanat oyuncusu Anıl Gir ise sahaya kendi karakterlerini yansıtamadıklarını ifade etti. Gir, “Kazanmak için çıktık. Sahamızda beraberliğe oynamıyoruz. Maça kazanma parolası ile çıkıyoruz. Sahaya kendi karakterimizi koyamadık. İçeride daha fazla pozisyona girmemiz lazım. Daha coşkulu olmalıyız. Taraftarları daha fazla tribüne çekmemiz lazım. Bu sefer biz oyun olarak geride kaldık. Bundan sonraki maçlarda kaybımızı telafi edeceğiz” dedi. 

MAÇI KAZANABİLİRDİK
Payasspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz ise “Fethiyespor’u iyi analiz etmiştik. Ağrı maçına Ziya hocamız gelmişti. Fethiyespor ilk 10-15 dakikada hep gol buluyordu. Önce bu 10-15 dakika iyi mücadele ederek, pozisyon vermedik. 15 dakikayı iyi atlattıktan sonra pozisyonlar da bulduk. Özellikle maçın kırılma anları 65 dakikadan sonra iyice ele aldık. Daha iyi top yaptık. Daha öne oynadık. Aslında birinci işimiz oynatmamaktı. Başardık. 70’ten sonra maçı kazanabilirdik. Ama golsüz bitti. Fethiyespor’da futbol oynamış biri olarak eski dostlarla bir arada olmak güzeldi. Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi. 

BİR PUAN ALMAK İYİDİR
Payassporlu Aykut Topal ise değerlendirmesinde, “Bu sıcak havaya rağmen her iki takım iyi mücadele etti. Maç ortadaydı. Öyle de bitti” dedi. Topal, “Deplasmanda alınan bir puan iyidir. Payasspor olarak hedefimiz şampiyonluk. Bu sene iyi bir takım kurduk. Playofftan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme