Çetin ''Turizmden Hak Ettiğimiz Payı Almayı Hedefliyoruz''

Çiçeği burnunda ilçe Seydikemer,TÜYAP Fuar Merkezi'nde kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020'nin değerlendirmesini yaptı. Tanıtım için fuarda yerini alan Seydikemer standına da yoğun ilgi olmuştu.

  • 1236
Çetin ''Turizmden Hak Ettiğimiz Payı Almayı Hedefliyoruz''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020’de yerini alan Seydikemer Belediyesi standında Seydikemer’in güzellikleri tanıtılmıştı. Seydikemer Belediyesi’nin her sene katıldığı fuarlardan biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020’de, Saklıkent Kanyonundan Dont Mahallesine, Tlos Antik Kentinden Letoon Antik Kentine, Karadere Plajından Likya Yoluna, Girdev Gölünden Karanlıkiçi Kanyonuna kadar ilçenin doğal ve tarihi güzellerine katılımcılar yoğun ilgi göstermişti. 
Amaçlarının Seydikemer’i marka bir ilçe yapmak olduğunu söyleyen Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, Emitt Fuarıyla ilgili yaptığı açıklamada,Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün önderliğinde Seydikemer olarak o fuarda bulunmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek“ Biz sadece tarım ve hayvancılığın yanında aynı zamanda bir turizm kenti olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl da turizm yılı olarak “Patara Turizm Yılı” ilan edildi. Bu kapsamda Saklıkentimiz, Letoonumuz, Tlosumuz, Karadere ve Kumluova plajlarımızla beraber ilçemizin turizmden hak ettiği payı alması için elimizden gelen gayretleri yapmak için bizim orada olmamız gerekiyordu. Biz o fuarda elimizden geldiğince kendimizi tanıttık. Daha iyisi olması için elimizden gelen gayretlere devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çetin, Seydikemer standını ziyaret edenlerin, özellikle orada olan hemşerilerinin Seydikemer’in orada bulunmasından çok memnun kaldıklarını dile getirerek “Bizim orada olmamız gerçekten 6360 sayılı belediye yasasıyla Fethiye’den ayrılan yeni bir ilçe olduğumuz için çok fayda sağladı. Ziyaretçiler, Seydikemer nerede diyorlardı. Bilmedikleri için biz elimizden geldiğince çok iyi şekilde anlatmaya çalıştık. İnşallah daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Son olarak Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, Seydikemer’in tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.
 

Çetin ''Turizmden Hak Ettiğimiz Payı Almayı Hedefliyoruz''

Bakmadan Geçme