Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor

Seydikemer'in değişen ve gelişen yüzüne uygun, şık dekorasyonu ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çekecek olan 'Cennet Deresi Restoran' yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

  • 4766

Seydikemer deresini yanı başında serin ve ferah bir ortamda, yeşillikler arasında uzun yıllardır yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren “Cennet Deresi Restoran”, yenilenen yüzüyle Seydikemer’de hizmet vermeye devam ediyor. Tecrübeli kadrosu kaliteli ve taze ürünleri ile hizmet veren “Cennet Deresi” müşteri memnuniyeti ile adından söz ettiriyor. Taze ürünleri ve değişmeyen lezzetiyle dikkat çeken işletmede, Kovid-19 önlemleri de dikkatle alınıyor. Yeşillikler içinde çocuk oyun parkı bulunan işletmede çocukların eğlenceli vakit geçirmesi de sağlanıyor. Antalya-Fethiye yolu üzeri Seydikemer Döner Kavşak yanında bulunan “Cennet Deresi Restoran”da pide çeşitlerinden, ızgara çeşitlerine kahvaltılıklardan, tandır kebap’a kadar geniş menü imkanı sunuluyor. 
FİYATLARIMIZ PİYASANIN ALTINDA
Cennet Deresi İşletmecisi Ali Rıza Tekeli, “Mekânımız 2009’dan bu yana faaliyet gösteriyor. Dönem dönem yenilemeler yapsak da artık bazı noktalarda daha çok ustalaşıp, seviyemizi arttırdık.  Mekânımızın yeni yüzü ve çehresiyle hizmet veriyoruz. Mekân aile işletmesi olarak gözüküyordu, artık kurumsal bir yapı haline geldik. Hizmet kalitemizi her geçen gün arttırmaya çalışıyoruz. Önceden daha salaş bir mekandı. İç ve dış mekan düzenlemelerimizle işimizi daha profesyonel olarak yapmaya başladık. Lezzetimizi yakaladığımızı düşünüyoruz. Zaten yerli bir müşterileri portföyümüz var. Fiyatlarımız piyasanın altındadır. Lezzet ve malzeme kalitesi olarak gerçekten iyi durumdayız. Kırmızı et ve tavuk ürünlerini kendimiz yetiştirip, sofralara getiriyoruz. Tedarikten bir sıkıntı yaşamadığımız için lezzet kalitemizde hiç düşmüyor. Yani lezzetten taviz vermiyoruz. Fiyatlarımızı sabitledik, sürekli değişen bir fiyat çizgimiz yok. Biz işimize pide üzerinden başladık. Müşterilerimiz çoğaldıkça alternatifleri çoğaltarak ızgara çeşitleri, kavurmalar ekledik. Şimdi ise kahvaltı ve Tandır’a yönelmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 
 

Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor
Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor
Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor
Cennet Deresi Restoran Yeni Yüzüyle Hizmete Devam Ediyor

Bakmadan Geçme