Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı

Kurban Bayramı yaklaşırken, Çatalarık Mahallesindeki Fethiye belediyesi kurbanlık hayvan pazarına kurbanlıklar getirilmeye başlandı. Fethiye'de yıllardır halka kaliteli ve ekonomik hizmetlerde bulunan Çarıklı Bizim Kasap, bu yıl da kurbanlık pazarında yerini aldı. Çarıklı Et Sahibi Hamit Metiner, ''Vatandaşlarımıza her bütçeye uygun kurbanlık sağlayacağız. '' dedi.

  • 3705
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Fethiye Belediyesi Hayvan pazarına kurbanlıklar getirilmeye başlandı. Görücüye çıkan kurbanlıklar arasında yaylalarda beslenen Çarıklı Kasap'ın kurbanlıkları bu yıl da oldukça beğeniliyor. Kurban telaşının başladığı şu günlerde vatandaşlar, bu kurbanlıklara büyük rağbet gösteriyor. Yem fiyatlarının yüksekliğini vatandaşlara yansıtmamak için fiyatlarda artış yapmadıklarını söyleyen Çarıklı Kasap sahibi Hamit Metiner, her bütçeye uygun olacak şekilde hayvan satışlarının olduğunu belirtti. Hayvan pazarına gelip kurbanlık almak isteyenler, bu yıl bin 500 ile 3 bin TL arasında kurbanlık bulabilecek.
“HER BÜTÇEYE UYGUN KURBANLIK VAR”
Çarıklı Et Sahibi Hamit Metiner, “Şu anlık çok yoğunluk yok. İnsanlar gelip, fiyat araştırması yapıyor. Bizim sabit müşterilerimiz olduğu için sipariş üzerine çalışmaya başladık. Kurbanlıklarımızda yaylalardan geldiği için siparişe göre önceden ayırıyoruz. Bu günlerde daha iyi olmaya başladı. Her bütçeye göre de hayvan var. Fiyat aralıkları da yem fiyatlarının artışına göre her yıl değişiyor ama bizler yem fiyatları 80 TL’den 200 TL’ye çıkmasına rağmen fiyat artışı yapmadık. Bölgenin belli bir alım gücü var bizde buna göre fiyat ayarlaması yapıyoruz. 1000 TL ile 3000 TL arasında küçükbaş kurbanlıklarımız var. Mezbahamızda da en hijyenik şekilde hizmet vermekteyiz. Etlerin parçalanma işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Müşterimizin her türlü isteğini karşılamak için Çarıklı Et Ailesi olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık. Artık Bayramı bekliyoruz” dedi. 
“BAYRAM GÜNLERİ DAHA YOĞUN OLUYOR”
Hamit Metiner, “İnsanların evleri hayvan bakmaya müsait değil. Birçok kişi apartmanda oturuyor. Böyle olunca önceden satın almak istemiyorlar. Kurbanlığı alıp, kestirip direkt eve götürmek istiyorlar. Önceden Buğday ve Arife günü yoğunluk olurdu. Şimdi ise Bayram günleri daha yoğun oluyor. Vatandaşlar bayramı tatil olarak geçiriyor. Fazla vakit harcamadan kurbanlıklarını kestiriyorlar” diye konuştu. 
“KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN” 
Çarıklı Et Sahibi Hamit Metiner, “Çarıklı et ailesi olarak Fethiye’mize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bütün Fethiye halkımızın ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Pandemi sürecinden kurtulup daha iyi günlerde hep birlikte daha sevinçli bayramlar geçirmemizi diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı
Çarıklı Kasap hayvan pazarında yerini aldı

Bakmadan Geçme