Canözü, 'Muhtarlarımız oldukça özverili çalıştı'

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü, 2020 yılını değerlendirdi. Dernek Başkanı Canözü, '2020 yılında pandemi süreci yaşadık. Tüm muhtarlarımız bölgesinde özverili bir çalışma içerisinde oldu. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına büyük çaba gösterdiler' dedi.

  • 758
Canözü, 'Muhtarlarımız oldukça özverili çalıştı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

41 mahalle muhtarının korona virüsü salgını döneminde özverili bir çalışma içerisinde olduğuna değinen Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü, tüm muhtarlara çabalarından dolayı teşekkür etti. 2021 yılı Temmuz ayında dernek genel kurulunun yapılacağını dile getiren Canözü, 2020 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. 

MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü yaptığı açıklamada, “2020 yılında pandemi süreci yaşadık. Bu yıl içerisinde ayrıca Muğla Muhtarlar Federasyonu’na üye olduk. Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz fakat salgın dolayısıyla bir araya gelemiyoruz. Tüm muhtarlarımız bölgesinde özverili bir çalışma içerisinde oldu. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması adına büyük çaba gösterdiler. 41 mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. 2020 yılı oldukça zor geçti. Birçok mahallede nasıl çalıştıklarına şahit oldum. Kapı kapı dolaşarak, ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini belediye veya kaymakamlık kanalıyla; yetmediği yerde kendi ceplerinden vatandaşlara yardımcı oldular. Hepsi oldukça özveriliydi” dedi. 

GENEL KURUL 5 TEMMUZ’DA
5 Temmuz 2021 tarihinde Fethiye Muhtarlar Derneği’nin genel kurulunun yapılacağını dile getiren Dernek Başkanı Canözü, “En büyük temennim 2021 yılında bu salgından kurtulmak. Bu yıl 5 Temmuz tarihinde genel kurulumuzu yapacağız. Yeni yönetimimizi belirleyeceğiz. İnşallah en iyi şekilde genel kurulumuzu tamamlarız” diye konuştu. (FATİH DERELİ)

Bakmadan Geçme