Cadde ve sokaklarında küçük ölçekli ve acil tamir bakım onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, İzbeton-İzmir Büyükşehir Belediyesi Beton Ve Asfalt Enerji Üretim Ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi tarafından, İzmir Güney 2. Bölgesindeki Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ İlçeleri Cadde Ve Sokaklarında Küçük Ölçekli Ve Acil Tamir Bakım Onarım Yapılması İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Cadde ve sokaklarında küçük ölçekli ve acil tamir bakım onarım işleri yaptırılacaktır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzbeton-İzmir Büyükşehir Belediyesi Beton Ve Asfalt Enerji Üretim Ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi tarafından, İzmir Güney 2. Bölgesindeki Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ İlçeleri Cadde Ve Sokaklarında Küçük Ölçekli Ve Acil Tamir Bakım Onarım Yapılması İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, 25 Şubat 2021

Detaylar için linke tıklayınız....

https://www.ilan.gov.tr/ilan/733152/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/cadde-ve-sokaklarinda-kucuk-olcekli-ve-acil-tamir-bakim-onarim-isleri-yaptirilacaktir-

 

 

 

Bakmadan Geçme