• Haberler
  • Turizm
  • Büyükşehirden FTSO ziyareti Muğla'nın tanıtımı için Fethiye'de değerlendirmeler yapıldı

Büyükşehirden FTSO ziyareti Muğla'nın tanıtımı için Fethiye'de değerlendirmeler yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Uluslararası İlişkiler Danışmanı Erhan Ayaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Celal Cem Dengiz, Turizm Şube Müdürü Ümit Kayabaş ve Turizm Danışma Personeli Erdi Filiz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver ile bir araya geldi.

  • 450

Büyükşehirden FTSO ziyareti Muğla'nın tanıtımı için Fethiye'de değerlendirmeler yapıldı

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede uluslararası fuarlarda Muğla’nın tek bir çatı altından tanıtılması, turizm ve tanıtım faaliyetleri alanında kurulabilecek işbirlikleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası ilişkiler alanında izleyebileceği adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çıralı, “Muğla her yıl ağırladığı milyonlarca turistle artık bir dünya şehridir. Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni dönemde kurulan Dış İlişkiler Daire Başkanlığı, belediyemizin turizme ve uluslararası ilişkilere verdiği önemi gözler önüne serdi ve bizleri çok memnun etti.

Bölgemizin Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada tanıtılması için yapılacak her türlü katkı bizim için çok değerli. Şuana kadar ortaya konulan vizyondan dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme