• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehirde Banka Promosyonları Pazar Günü Yatırılıyor

Büyükşehirde Banka Promosyonları Pazar Günü Yatırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan 4 bin 463 işçiyi ilgilendiren banka promosyonu 30 Haziran 2024 Pazar günü personelin hesaplarına yatırılıyor. Promosyon ile her bir çalışan kişi başı 37 bin 200 TL alacak. 

  • 247
Büyükşehirde Banka Promosyonları Pazar Günü Yatırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 4 bin 463 işçiyi ilgilendiren banka promosyonu 30 Haziran 2024 Pazar günü personelin hesaplarına yatırılıyor. Promosyon ile her bir çalışan kişi başı 37 bin 200 TL alacak. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde çalışan toplam 4 bin 463 çalışan 
banka promosyonu 30 Haziran Pazar günü hesaplara yatırılıyor. Büyükşehir personeli kişi başı 37 bin 200 TL banka promosyonu alacak. 

Başkan Aras; “ Promosyonu işçilerimiz güle güle harcasınlar”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’ya birlikte hizmet ettikleri Büyükşehir çalışanları için her zaman en iyisini düşündüklerini söyledi. Başkan Aras; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle alım gücünün düştüğü bugünlerde Büyükşehir çalışanlarımız için promosyon anlaşması imzaladık. Büyükşehir Belediyemizde çalışan kardeşlerimiz ve yol arkadaşlarımız promosyonu güle güle harcasınlar. Muğla’mız için birlikte hizmet ürettiğimiz mesai arkadaşlarımızın  haklarını ve refahını her zaman ön planda tutmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme