Büyükşehir'den Fethiye'ye Modern Alt ve Üstyapı: 320 Milyonluk Yatırım
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii Atatürk Caddesi, Kayaköy Mahallesi Hisarönü-Kayaköy Yollarına 320 Milyonluk yatırım yaparak yolları yeniliyor.

Ali Cabbar: “Ölüdeniz Yolumuz Dünyaya Açılan Bir Pencere”
Patlangıç Mahalle Muhtarı Ali Cabbar, yaptığı açıklamada, “Fethiye-Ölüdeniz yolumuz, dünyaya açılan bir pencere niteliğinde. Ancak yolun yetersizliği nedeniyle halkımızdan şikayetler alıyoruz. Bu yolun düzenlenmesiyle turizme olumlu katkılar sağlanacağını düşünüyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras, Ölüdeniz yolunun düzenlenmesini programına almış. Yolumuzda hem genişletme hem de yenileme çalışmaları yapılacak,” ifadelerini kullandı.
Hersey çok güzel ama ara sokaklar ve trafik çözüm uretilmeli neşeli feruzan zorlu caddesi ve sokakları belediye unutmuş heryer çöp heryer delik deşik çağre bulunması gerek herhalde başkan bizi fethiyeden ayrıştırıcı.
Modernliği kilit taş döşemek zannediyorlar galiba.Ülkemizin değil Dünyanın gözdesi Fethiye ama gelin bakın şehir içi yollarına.Ara sokak ları hic söylemiyorum bile sehir ici ana yollara bakın oturur ağlarsınız.Turizm cenneti ama sanarsınız 10 bin nüfuslu kimsenin gelip geçmediği bir ilçe.Çok yazık
Bakmadan Geçme





