Bu kez Elazığ'a umut olacaklar 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Senin Sayesinde projesi, 'Elazığ Çocukları Gülecek' isimli bir kampanya ile deprem bölgesindeki öğrenciler için harekete geçtiler.

  • 844

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Senin Sayesinde projesi, “Elazığ Çocukları Gülecek” isimli bir kampanya ile deprem bölgesindeki öğrenciler için harekete geçtiler. Elazığ’daki öğrencilerin bot ve mont ihtiyaçlarını karşılanmasına yönelik gelen talebin proje sitesinden duyurulduğu kaydedildi. 

Konu ile ilgili aktarılan bilgide, “Bu proje geçen yıl Fethiye’deki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın ve okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla yaptığımız bir projeydi ve her sene ihtiyaçlar güncellenerek devam ediyor.
Elazığ depreminden sonra Elazığ’daki okullarda öğrenim gören depremzede çocukların mont ve bot ihtiyaçları için harekete geçtik.
www.seninsayende.org adresine girerek bekleyen ihtiyaçlar sayfasından okul bölümüne Elazığ Ortaokulu yazıp, mavi incele kutucuğuna tıklıyorsunuz ve başvuru formunu dolduruyorsunuz. Karşıladığınız ihtiyacı kargo yoluyla ya da elden Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyorsunuz.

Yeni bir kampanya başlattık. Elazığ Ortaokulu koordinatör okul olarak Elazığ’daki okullardan ihtiyaçları alarak listeledi. Bize bildirdi bizde sitemizde yayınladık. Konuya duyarlı tüm vatandaşlarımızın duymasını istiyoruz.
Bireysel destekleriniz de çocuklarımızı mutlu eder. Bir yerde çocuklar mutluysa, orada güzel şeyler oluyor demektir." Senin Sayende Projesi
 

Bakmadan Geçme