Boyraz, faaliyetleri denetledi

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, TSD Fethiye Şubesi'nin 2019 yılındaki projeleri ve faaliyetleri konusunda denetlemelerde bulundu.

  • 1010
Boyraz, faaliyetleri denetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TSD Fethiye Şubesi’nin faaliyet gösterdiği 1,5 yıldan bu yana Fethiye’de ciddi proje ve çalışmalara imza attığını kaydeden Genel Başkan Şükrü Boyraz, “Başarılı olan her şubemizin her zaman yanındayız. 1960 yılında kurulan derneğimiz 66 şube ve 5 temsilcilik ile Türkiye geneli engelli hakları konusunda mücadele etmeye devam edecektir” dedi.

TSD Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca denetlemelerin sorunsuz geçtiğini belirterek, “Denetlemeleri sorunsuz geçirdiğimiz için yönetim kurulu olarak mutluyuz. Mücadelemize devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Fethiye’mizde daha aktif çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bölgemizde ulaşılamadık engelli bırakmayacağız. İmkanlarımız doğrultusunda engelli arkadaşlarımızın yanında olacağız. Her geçen gün üye sayısı olarak büyüyoruz. Yönetim kurulum adına yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme